GÜNCEL Haber Girişi : 14 Haziran 2023 22:16

Menşur Sarıgül ninenin Kurbanlık tosunları İstanbul’a yola çıktı

Menşur Sarıgül ninenin Kurbanlık tosunları İstanbul’a yola çıktı
Menşur Sarıgül ninenin Kurbanlık tosunları İstanbul’a yola çıktı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Menşur Sarıgül ninenin Kurbanlık tosunları İstanbul’a yola çıktı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Asrın felaketi olan Maraş Depreminde düve bağışlamasıyla Türkiye’nin gönlünde taht kuran Sarıgül Kaçan nine kendi elleriyle beslediği kurbanlık tosunlarını muhtar oğlu Selahattin Kaçan ile İstanbul’a gönderdi.

Ağzından duasını eksik etmeyen Sarıgül nine kurbanlıklarını gönderirken de depremzedelere, kurbanlık alanlara ve satanlara bol bol dua etti. Kurbanlıklarını yola çıkaranlara kazasız belasız yolculuklar dileyerek hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Sarıgül nine “İstiyorum ki herkes mutlu olsun. Satan da mutlu olsun alan da mutlu olsun. ALLAH herkesin karına bereket versin. Bizler bugünlere kolay gelmediğimiz gibi kurbanlıklarımızı da kolay büyütmedik. Herkes gözü gibi baktığı kurbanlıklarını çocuk çocuklarının rızkı için il dışına götürüyor. Yolculukları da zor müşteri bulmaları da zordur. Allah önce herkesin işini rast getirsin ardından da bizim işimizi rast getirsin. Oğluma da kolaylıklar diliyorum. Allah hepsinin yolunu açık etsin inşallah” dedi.

İstanbul Ümraniye Ferhatpaşa kurban pazarına Sarıgül ninenin tosunlarını götüren Akyaka Karahan Köyü Muhtarı Selahattin Kaçan da “Her bütçeye uygun fiyatlarla 36 adet kurbanlık tosunu satacağız. Buradan herkese duyurulur.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.