KARS Haber Girişi : 31 Mayıs 2022 23:40

Merhamet Teşkilatı Türkiye Buluşması Yapıldı

Merhamet Teşkilatı Türkiye Buluşması Yapıldı
Merhamet Teşkilatı Türkiye Buluşması Yapıldı KAFKAS HABER AJANSI

Merhamet Teşkilatı Türkiye Buluşması Yapıldı

KAFKAS HABER AJANSI

Yurtiçi ve yurtdışı faaliyetleriyle göz dolduran Merhamet Teşkilatı ( İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Teşkilatı) 27-28 Mayıs Tarihi içerisinde Ankara Kızılcahamam'da  İl ve ilçe başkanları hanım komisyonları başkanları toplantısı yaparak tüm illerin ve yerelde ve genelde ayrıca yurtdışında yapılan faaliyetlerinden bahsedildi, ilerleyen süreçlerde yeni projeler anlatılmaya başlandı.

Açılış Kur'an-I Kerim tilavetiyle başladı. Serhat Şehri Kars'tan programa il başkanı olarak Ergin Bulut katıldı.

Programa Merhamet Teşkilatı Genel Başkanı Murat Bulut, Genel Başkan Yardımcısı Nail Uslu ve diger MYK üyeleri konuşmalar yaparak il ve ilçe başkanları hanım komisyonları başkanları da tanıtımdan sonra Bu yıl Ramazan ayı içerisinde Türkiye deki faaliyetlern yanısıra genel başkan yardımcısı Nail uslu Afganistan ve Özbekistan ziyaretleri sırasında gözlemleri ve çalışmalarını da anlatarak Afganistan'da bir Medrese projesi çalışmasına stand verildi.

Teşkilat çalışmaları dersi de anlatıldıktan sonra cerimli geçen bu toplantıda mazlumlara ulaşmada bir karınca olma samimiyetinde olan il ve ilçe başkanları hanım komisyonları başkanları samimi konuşmalar yaptılar.

Kars'tan katılan Merhamet Teşkilatı il başkanı Ergin Bulut Kars'ta çıkardıkları Selika S'AD Serhad Akıncıları Dergisi ve Akıncı Dergilerini Genel Başkan Murat Bulut Genel Başkan yardımcısı Nail Uslu'ya hediye etti.

Toplantı sonlarına doğru tüm katılımcılara katılım belgesi hediye edildi, program güzel bir çalışmayla dua edilerek yeni çalışmalara doğru 29 Mayıs'ta tamamlanarak Yeni başlangıçlara geçti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.