KARS Düzenleme Tarihi : 06 Aralık 2020 22:16 Haber Girişi : 06 Aralık 2020 22:17

Merhum Gazeteci Hıdır Keleş için taziye mesajları

Merhum Gazeteci Hıdır Keleş için taziye mesajları
Merhum Gazeteci Hıdır Keleş için taziye mesajları KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Merhum Gazeteci Hıdır Keleş için taziye mesajları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS VALİSİ / BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER ÖKSÜZ:

Kars'ın yetiştirdiği duayen gazeteci Hıdır Keleş'in vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

DOĞU ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN FERİDUN FAZIL ÖZSOY:

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti üyesi , Halk Gazetesi Sahibi, Duayen Gazeteci Hıdır Keleş’in koronavirüse yakalanarak tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendik. 

Yaşadığı şehir ve bölgenin sorunlarını sahibi olduğu Halk Gazetesi ile gündeme taşıyan Hıdır Keleş, gazeteciliğe elle dizgi döneminden internet çağına kadar geçen sürede adeta canlı bir meslek tarihi gibi bizlere örnek olmuştur. Kendisini samimi sohbetleri ve mesleki öğütleri ile hatırlayacağız. 

Merhum meslek büyüğümüze, Allah’tan rahmet , kederli ailesi , yakınları ve meslektaşlarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

KAI-FED GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM

Kars’ın duayen gazetecisi Hıdır Keleş abimiz vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve basın camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

GAZETECİ BEDİR ALTUNOK

21 yıl önce Kars’a geldiğimde tanıdığım, uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduğum, birlikte sayısızca habere gittiğim duayen gazeteci Hıdır Keleş amcamızın yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Sözünün eri, mertliği ve yürekli yazılarıyla örnek olan, şehrin önemli sorunlarına duyarlığı ile tanıdığım Hıdır Keleş amcamıza ALLAH’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanın CENNET olsun.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.