SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2023 20:49

MHP’den beklenen başvuru geldi. Uğur Boy aday adaylığını açıkladı

MHP’den beklenen başvuru geldi. Uğur Boy aday adaylığını açıkladı
MHP’den beklenen başvuru geldi. Uğur Boy aday adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI

MHP’den beklenen başvuru geldi. Uğur Boy aday adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ın genç girişimcilerinden yatırımcı işadamı Uğur Boy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Kars Milletvekilliği aday adaylığı Resmi başvurusunu yaptı.

MHP’de uzun yıllar siyaset yapan genç siyasetçi Uğur Boy, aday adaylığı başvuru dosyasını Ankara’da MHP genel merkezine sundu.

“Önce ülkemiz sonra da baba ocağımız Kars için aday adayı oldum” Uğur Boy, “Ülkemiz önümüzdeki süreçte büyük bir sınavdan geçecektir. Bu sınav ülkemizin yarınlara daha emin adımlarla yürümesinin de bir sınavı olacak. Onun için bizler büyük bir sorumlulukla ülkemizi yarınlara taşımaya aday olduk. Durmadan, dinlenmeden hizmet edeceğiz. Rüyalarımızdaki ülkemizi ve şehrimizi taçlandırmak istiyoruz. Bunu için de yeterli derecede bilgi ve tecrübe sahibiyiz. Çocukluğumuzun, gençliğimizin gururla şahlandığı, ömrümüzün geçtiği partimizden aday olarak cennet vatanımıza ve kadim şehrimize hizmet borcumuzu ödeyeceğiz. Bu topraklarda var olduk, varlık bulduk. Bu vatanda can olduk, canımızı vermek için yoğrulduk. Ne sevmekten yorulduk, ne de hizmet etmekten. İyi ki varsın ülkem, iyi ki varsın şehrim.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.