GÜNCEL Haber Girişi : 09 Aralık 2023 23:52

Milletvekili Çalkın; Türkiye’de belediyecilik bizden sorulur

Milletvekili Çalkın; Türkiye’de belediyecilik bizden sorulur
Milletvekili Çalkın; Türkiye’de belediyecilik bizden sorulur KAFKAS HABER AJANSI

Milletvekili Çalkın; Türkiye’de belediyecilik bizden sorulur

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Belediye Başkanı Aday Adayları buluşmasında İl Başkanı Muammer Sancar ile birlikte düzenledeği basın toplantısında konuşan AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Türkiye’de belediyecilik bizden sorulur” diyerek “AK Belediyecilik yapmış olduğu hizmetlerle ülkemizde çığır açmıştır. Bundan sonra millet ve memleket namına ne iyiyse, ne güzelse ve ne gerekli ise bir bir hayata geçirmek için çalışacağız” ifadesini kullandı.

Çalkın daha sonra şunları söyledi:

“Bizler AK Kadrolar olarak Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren, büyük bir özveri ile, memleket sevdasıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Ülkemizi, #Kars’ımızı her alanda kalkındırmak, bu aziz vatanın evlatlarının yarınları için nice yatırımları, projeleri bir bir hayata geçiriyoruz.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni bir destan yazacağız. Ülkemiz belediyelerini, beldelerini yönetecek, şehirlerimizi daha da kalkındıracak, altyapı ve üst yapısını güçlendirecek kadrolar AK Parti içinde mevcut. Her zaman dediğimiz gibi, yaparsa AK Parti yapar diyoruz.

Biz gücünü geleneklerinden, inancından, milletimizden alan bir siyasi oluşumuz. Köklerimizin farkındayız. Potansiyelimizi biliyoruz. Türkiye’de belediyecilik bizden sorulur. AK Belediyecilik yapmış olduğu hizmetlerle ülkemizde çığır açmıştır. Bundan sonra millet ve memleket namına ne iyiyse, ne güzelse ve ne gerekli ise bir bir hayata geçirmek için çalışacağız.

Kars’ımıza değer katacak, bölgesinde daha güçlü bir şehir haline getirecek, serhat şehrimizin değerlerini özümsemiş, tarihini, kültürünü iyi bilen AK Kadrolar bilgi, birikim, tecrübe, liyakat ve becerileri ile Kars’ımızı yarınlara taşıyacak.

Biz Kars sevdalısıyız. Kars’ımızı artık bize, özüne, kimliğine yakışır şekilde yönetmek istiyoruz. Bunun için yola çıkıyoruz. Bunun için çalışıyoruz.

AK Kadrolar olarak, Kars’ımıza hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolun hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.