KADIN Haber Girişi : 25 Ekim 2023 23:35

Müge Kaya TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na seçildi

Müge Kaya TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na seçildi
Müge Kaya TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na seçildi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Müge Kaya TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na seçildi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Kars Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçilen Müge Kaya ve icra komitesini tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçilen Müge Kaya şunları belirtti :

“TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanlığı görevine şahsımı layık gören İcra Komitesi üyelerine; bu süreçte ve ticari hayatımızın her adımında desteğini her daim bizlerden esirgemeyen sayın başkan Ertuğrul Alibeyoğlu’na ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu başkanı seçildiğim, bu kadar değerli ve donanımlı kadın girişimci icra komitesi üyeleri ile çalışma fırsatı bulduğum için onur duyuyorum.

Kars, yüzyıllardır koruduğu kültürel zenginlikleriyle mevcut potansiyeliyle her zaman bizleri çok heyecanlı hissettirmiştir. ,  Hayatımdaki en cesur kadın olan annem Nuran Özyılmaz ve şahitlik ettiğim birçok kadının hikayesinden ve kendi tecrübelerimden edindiğim fikir şudur ki; “memleketimin kadını; fırsat beklemez, imkan yaratır”. Kars kadınının bu savaşçı ruhu,   bizi yüreklendirse de; kadınların yoluna çıkan-çıkacak engelleri öngörüyor ve her ne olursa olsun  kolaylıkla aşacağımıza inanıyoruz. Tüm kamu kurumları ile şehrimiz iş insanlarını bu yolda yanımızda göreceğimize inanıyoruz. 

Şahsım ve icra komitesinin üyeleri olarak; Kars Kadınlarının gücünün ve potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunun farkındayız. Bu farkındalık ile, bilim ve teknoloji imkanlarını maksimum düzeyde kullanarak, günümüz koşullarını aklın ve önsezilerimizin gücüyle doğru değerlendireceğimize ve Türkiye çapında ses getirecek kadın girişimciliğinin güçlendirilmesi ve potansiyelin açığa çıkarılmasına odaklı faydalı projelere imza atabileceğimize inanıyoruz.

Kadın girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale gelmesi amacıyla bir takım çalışmalar yaparak, girişimci ruhu olan kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi ve cesaretlendirmeyi, kadınların girişimcilik bilincini artırmayı, özellikle de dezavantajlı kadınların iş hayatındaki istihdamını artırıp, ekonomik özgürlüklerine destek olabilmeyi hedefliyoruz.

Önceki dönem KGK Başkanı Sayın Berivan Bugan’a ve İcra Komitesi üyelerine yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor,

Yeni dönemin, güçlü ve donanımlı yönetim kadromuz ve kurul üyelerimizle verimli bir dönem olmasını temenni ediyorum.”

TOBB KARS KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKAN VE İCRA KOMİTESİ ÜYELERİ :

Müge KAYA

BAŞKAN

Başkan Yrd. Şenay TUTAR

Başkan Yrd. Kübra HÜRYURT

Ayşe YAVUZ

Aytaç GÖKÇEK

Belkıs ÇELİK

Filiz YOLCU

Ferda KORKMAZ

Gökçen  ÖZCAN

Hülya KESEMEN

Kübra BOZTAŞ

Tuğçe BAHTİYAROĞLU                          

Yeşim LATİFOĞLU

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.