SİYASET Haber Girişi : 13 Kasım 2023 22:26

Muhammed Emin Durmuş AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Muhammed Emin Durmuş AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı
Muhammed Emin Durmuş AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Muhammed Emin Durmuş AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret Borsa Başkanının oğlu Muhammed Emin Durmuş AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkan Vekili Teşkilat Başkanı Naim Kaya, İl sekreteri Ali Tamyüksel, Yerel yönetimler başkanı Faruk Yavuz’a teslim eden genç ve başarılı aday Adayı Muhammed Emin Durmuş, sevdalısı olduğu Kars’a hizmet için aday olduğunu söyledi.

Muhammed Emin Durmuş şunları söyledi:

Sevdamız Kars Derdimiz Hizmet.diyerek yola çıkıyoruz. Yaklaşık 4 yıl boyunca Türkiye gençlik vakfında çeşitli görevlerde bulundum. Şirketimizin yönetim kurulu üyesiyim. iktisat fakültesi kamu yönetimi mezunuyum. Gözümün nuru cömertler diyarı kadim şehir kars için Ak partimizden belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Seçim sürecinin memleketimize Hayırlı olmasını diliyorum. Davası olmayanın sevdası olmaz. sözleriyle gönlümüze taht kuran, Hizmet ve dava adamı kıymetli Cumhurbaşkanımızın dava ve yol arkadaşı olmayı rabbimden diliyorum.

Şehrimizin kalkınması için gece gündüz çalışan ve bu günlere gelmesinde emeği olan  geçmiş dönem milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve Ak parti il teşkilatlarımıza canı gönülden Şükranlarımı sunuyorum. Kadim şehrimize hizmet eden herkesten Allah razı olsun.

Dürüst, şeffaf hesap verebilirlik ilkeleri ile yolumuzu aydınlatacağız.

Doğup büyüdüğüm 23 mahallesine ve bütün cadde sokaklarına sevdalı olduğum şehirdir kars. Doğunun uygar kenti medeniyetlerin şehri KARS. Şehrimizin kronikleşmiş sıkıntılarını iyi bilen bir kişi olarak, nasip olur görev, yetki verilirse bu sıkıntıları Tamamen çözmek, şehrimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak, ve daha yaşanabilir bir kars için var gücümüzle ÇALIŞACAĞIZ. sözlerime son verirken Özellikle belirtmek isterim. Ak parti bir menfaat partisi değildir Ak parti bir Dava partisidir. Adaylık verilsin veya verilmesin kurulduğu günden bu güne kadar her zor şartlar altında partimizin yanında ve destekçisi olduk. bundan sonraki süreçte partimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Umut dolu bir gelecek, Hep birlikte sevgi, saygı, içerisinde Aydınlık kars yarınların'da yaşamak ümidiyle. hepinize canı gönülden Teşekkür ederim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.