KARS Haber Girişi : 22 Kasım 2021 21:53

Müjde! 500 yataklı Hastanenin ihalesi yapılıyor

Müjde! 500 yataklı Hastanenin ihalesi yapılıyor
Müjde! 500 yataklı Hastanenin ihalesi yapılıyor KAFKAS HABER AJANSI

Müjde! 500 yataklı Hastanenin ihalesi yapılıyor

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars 500 Yataklı Devlet Hastanesi Yapım İşi ihalesinin 24 Aralık 2021 de yapılacağını müjdelediler.

Arslan ve Kılıç, 5 yıldır üzerinde çalıştıkları, arsasını buldukları, arsa problemini çözdükleri, projesini titizlikle takip ettikleri, Kars’ın ve bölgenin daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti almasını sağlayacak olan 500 yataklı Kars Devlet Hastanesinin ihale tarihinin 24 Aralık 2021 olarak belirlendiğini bildirdiler.

Kars’ta yapılacak 500 yataklı Devlet Hastanesinin sağlık turizminin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacağını belirten Arslan ve Kılıç, 500 yataklı Kars Devlet Hastanesinin 141 bin metre kare kapalı alana sahip olacağını, 107 yoğun bakım ünitesi, 30 bay, 30 bayan, 12'si çocuk olmak üzere toplam 72 adet müşahede yatağı olacağını, ayrıca Helikopter pisti ve 450 araçlık kapalı otoparkın bulunacağını ve dolayısıyla tam donanımlı olarak inşa edilecek modern devlet hastanesinin Kars’ta önemli bir eksikliği gidermiş olacağını söylediler. 

Arslan ve Kılıç, “Kars’ımıza olan himayeleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, yakın ilgilerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA’ya Kars halkı adına teşekkür ederiz. Şimdiden serhad şehrimize hayırlı olsun” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İrfan 27 Kasım 2021 09:58

    Önce doktor getirsinler! Tıp fakültesini tam kapasite ile çalıştıraınlar! Hastalar neden Erzurum’a gitmek zorunda kalıyor onu araştırıp çözsünler! Yine müteahhitler zenginleşecek