KARS Haber Girişi : 17 Aralık 2019 21:57

Nevzat Yıldız: Nüfusumuz, nüfuzumuz olacak

Nevzat Yıldız: Nüfusumuz, nüfuzumuz olacak
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kağızman’ın doğalgaza kavuşması büyük çaba içinde olduklarını söyledi.
Nevzat Yıldız: Nüfusumuz, nüfuzumuz olacak

Nevzat Yıldız: Nüfusumuz, nüfuzumuz olacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kağızman’ın doğalgaza kavuşması büyük çaba içinde olduklarını söyledi.

Başkan Yıldız, vatandaşlara şu çağrıda bulundu:

2014 yerel seçimleri ile göreve geldiğimiz ilk günden beri gerek çalışmalarımız gerekse tarafsızlığımız ve ayrımcılık yapmadan hizmetlerimiz sonucu, 2019 yerel seçimlerinde teveccühünüz ile tekrar bu göreve layık gören siz değerli Kağızman’lı hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi ben ve tüm çalışma arkadaşlarımız dahil üzerimize düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirerek yaşanabilir daha güzel bir Kağızman için doğalgazı ilçemize kazandırmak çabası içerisindeyiz.

Belediye olarak İlçemize doğalgazı kazandırdığımızda başta yaşlılarımız, hastalarımız ve çocuklarımız olmak üzere tüm halkımız daha temiz bir hava soluyacak, daha sağlıklı yaşayacaktır.

Doğalgazın getirebilmemiz için ilçe merkezindeki resmi nüfusun 20.000'den az olmaması gerekiyor. İlçe merkezinde ikamet ettiği hâlde ikamet adresini ilçeye taşımamış vatandaşlarımızın bir an önce adres nakillerini yaptırmasını istiyoruz. Kağızman’da oturduğu halde muhtarlık seçimleri veya başka sebeplerle adresini farklı göstermiş olan hemşerilerimiz ile tayinle gelip henüz ikamet adresini Kağızman’a aldırmamış memur ve işçi kardeşlerimizin bir an önce Nüfus Müdürlüğünden adres değişikliği işlemini yaptırmalarını rica ediyoruz. Kağızman’ın daha temiz bir havaya, daha ucuz yakıta ve daha rahat bir trafiğe kavuşması için hepimizin bu konuda duyarlı davranması umuyor ve hemşerilerimize güveniyorum. Hepimiz el ve gönül birliği ile ilçemizdeki gerçek adreslerimizi birinci adres yani ikamet adresi olarak göstererek Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 2019 yılı sonunda yapılacak nüfus tespitinde nüfusumuzu 20.000’in üzerine çıkaracağız. Unutmayalım ki bu sefer nüfusumuz, nüfuzumuz olacak.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.