KADIN Haber Girişi : 16 Nisan 2018 19:52

Numan Kurtulmuş Mardin’de

Numan Kurtulmuş Mardin’de
Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Mardin’de

Numan Kurtulmuş Mardin’de

KAFKAS HABER AJANSI

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Mardin’de

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberinde Türkiye Büyük Millet Meclis İdare Amiri Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile Bakanlık yetkililerinden oluşan heyet, Mardin’e geldi.

Mardin Müzesinin açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet Müzedeki incelemelerinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Mardin Valiliğini ziyaret etti. Programın ardından Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali/Mardin Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Türkiye Büyük Millet Meclis İdare Amiri Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Yeşilli ilçesini de ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş programlarının ardından Mardin’den ayrıldı.

(BA-BA-S) MARDİN (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.