TEKNOLOJİ Haber Girişi : 19 Ocak 2021 00:16

NVIDIA GeForce NOW Türkiye Sunucuları Açılıyor

NVIDIA GeForce NOW Türkiye Sunucuları Açılıyor

NVIDIA GeForce NOW Türkiye Sunucuları Açılıyor

 

 

Bundan böyle NVIDIA GeForce NOW, Türkiye'deki oyunculara Turkcell'in yeni oyun platformu GAME+'ın Türkiye'de yer alan sunucularından hizmet verecek.

 

Turkcellin yeni oyun platformu GAME+, NVIDIA ile yeni bir ortaklığa gitti. Bundan böyle popüler bulut oyun servisi NVIDIA GeForce NOW platformu, Türkiyedeki oyunculara sadece GAME+’ın Türkiye sunucuları üzerinden hizmet verecek.

Güçlü bir donanıma gerek duymadan en yeni oyunları yüksek çözünürlük ile birlikte oynamayı vadeden bu bulut oyun hizmeti, şu anda dünyanın en popüler bulut oyun servisleri arasında.

Platform; kullanıcıların sunucularımızdaki en güçlü NVIDIA ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan sanal bilgisayarlara platform üzerinden erişip, burada işlenen oyunun kullanıcının cihazına aktarılması yoluyla çalışıyor.

Türkiyedeki oyuncular, daha önceden GeForce NOWu sadece yurtdışındaki sunucular ile birlikte kullanabiliyordu. Ancak artık bu durum değişmişe benziyor. Bundan böyle GeForce NOW kullanıcıları, GAME+’ın Türkiyedeki sunucuları ile platforma erişebilecek.

Ayrıca GeForce NOW’ın resmi Türkçe sitesine de GeForce NOW bulunduğunuz bölgede GeForce NOW ALLIANCE ortağı tarafından işletilmektedir.” yazısı eklendi. Türkiyedeki kullanıcılara hizmet edecek olan yeni platformun adı da NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ olacak.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+, ilk etapta sınırlı sayıda kullanıcıya hizmet verecek. Bulut oyun hizmetine erişmek isteyen kullanıcılar, GAME+ websitesi üzerinden erken kayıt oluşturup önümüzdeki aylarda gerçekleşecek lansmanla birlikte ürünü ilk kullanan kullanıcılar arasında yer alma fırsatı yakalayacaklar.

Şu anda GAME+’ın sitesinde yer alan erken kayıt sayfasıyla kaydolan oyuncular, bu yeni platformun lansmanı yapıldığında ilk kullananlar arasında olabilecek.