GÜNCEL Haber Girişi : 09 Şubat 2024 17:18

Ofislerde Patlatma Taş Dönemi

Ofislerde Patlatma Taş Dönemi

Ofislerde Patlatma Taş Dönemi

Ofis tasarımları her zaman şirketler için çok büyük bir öneme sahip. Doğru bir iç tasarım ile birlikte ofise gelen ziyaretçilerin marka hakkındaki görüşlerini direkt olarak etkilemek mümkünken çalışanların daha verimli bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlamak da zor olmuyor. Bütün bunlara doğru duvar kaplamaları ile başlanabilir. Son dönemde patlatma taş bu yönde kullanılan ürünlerden bir tanesi haline geldi.

Patlatma Taşlar Artık İç Mekanlarda Tercih Ediliyor

Patlatma taşlar, doğal taşların kontrollü bir şekilde basınç altında patlatılması ile oluşuyor. Bu patlatma işlemlerinde birden çok taşın sıkıştırılması ya da farklı patlayıcı maddeler ile taşların patlatılması mümkün. Sonuç olarak farklı noktalarından deformasyona uğramış ve son derece doğal bir görünüme kavuşmuş taşlar elde ediliyor. Bu taşlar istenen ölçülerde kesildikten sonra kullanıma hazır hale geliyor.

İç mekanlarda mermer ve benzeri doğal taşların kullanımı son derece yaygındı. Artık patlatma taşlar da bu alanlar için muhteşem bir seçenek olarak görülmeye başlandı. Mermerler ofislerde banyodan mutfağa ve yer kaplamasına kadar birçok farklı yerde tercih edilebiliyor. Ancak patlatma taşların kullanım alanları biraz daha farklı. İç mekanlarda kullanılan patlatma taşlar özellikle duvar kaplaması olarak tercih ediliyor.

Tek Duvarda Patlatma Taş Kullanımı

Patlatma taşlar genel olarak karışık bir renk yapısına sahip olmakta. Bir yandan patlatma işlemi sırasındaki deformasyon bir yandan da düzensiz şekil sebebiyle gölge oluşumları taşların renklerini karmaşık göstermekte. Bu yüzden de iç mekanların tamamının bu taşlarla kaplanması çok fazla tercih edilen bir durum değil. Bunun yerine odaların tek bir duvarında patlatma taş kullanımlarını görmemiz mümkün.

Ofislerin giriş kısmında bu ürünlerin kullanımı oldukça yaygın. Şirket isminin ve logosunun kullanıldığı duvarlarda patlatma taşları tercih edenler son derece doğru kararlar veriyorlar. Bunun yanı sıra çeşitli yeşil bitkiler ile desteklenecek olan duvar tasarımlarında da patlatma taşları tercih edebiliyoruz. Bütün bu seçimler ile iç mekanlarda son derece doğal bir görüntü elde ediliyor.

Tüm Sektörlere Uygun İç Mekan Kaplaması

Doğal taşların kullanım alanları oldukça geniş. Ancak bazı doğal taşlar belirli sektörler için son derece uygun olurken diğerleri için uygunsuz kalabiliyor. Patlatma taşlarda böyle bir durum söz konusu olmamakta. Birçok farklı sektörde patlatma taşların kullanıldığını görmek mümkün. Tamamen doğal ve şık bir görüntü sunduğu için farklı sektörlerde bolca tercih ediliyor.

Günü tamamen sakin geçiren bir ofis ortamında patlatma taş kullanımını rahatlıkla görebiliyoruz. Buna karşın gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenilen mekanlarda da patlatma taşları görmek mümkün. Kullanıldığı her alana şıklığı getiren bir ürün olduğu için herkes bu kaplama malzemesine yönelmiş durumda.

Doğru Adresten Satın Alınan Patlatma Taşlar Fark Yaratıyor!

Patlatma taşların popülaritesinin artışı ile  birlikte satış işlemlerini gerçekleştiren firmaların sayısı da bir hayli yükseldi. Sayının artması maalesef kaliteli ürüne ulaşımı zorlaştırıyor. Bu yüzden bilinçli bir alışveriş yapmak isteyen işletmeler için tercih her zaman Delta Marble gibi taşların çıkarılışında da görev alan imalatçı firmalar. Bu firmalardan üstün kalite ürünleri uygun fiyatlarla almak mümkün. Üstelik çok sayıda farklı seçeneğe ulaşmak da mümkün oluyor.