KARS Haber Girişi : 27 Kasım 2021 01:46

Ögel Kardeşler’de kış lastiği mesaisi

Ögel Kardeşler’de kış lastiği mesaisi
Ögel Kardeşler’de kış lastiği mesaisi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Ögel Kardeşler’de kış lastiği mesaisi

Ögel Kardeşler’de kış lastiği mesaisi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

ÖGEL KARDEŞLER’DE YOĞUN MESAİ

KIŞLIK LASTİKLERİNİZİ TAKMADAN TRAFİĞE ÇIKMAYIN

Kars'ta kar yağışıyla birlikte tamirciler ve lastik satıcılarında uzun kuyruklar oluştu. Yaz ve kış lastiklerinin değişmeyen güvenilir adresi Ögel Kardeşler’de her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğunluk yaşandı. Ögel Kardeşler, müşterilerini mağdur etmemek için 7/24 saat esasına göre çalıştı. Lastik değişmek için gelip sıra bekleyenlere de bol bol çay ve kek ikramında bulunulan Ögel Kardeşler, uzman kadrosu ve iş disiplinini elden bırakmadan müşterilerini memnun etmeyi sürdürüyor.

Ögel Kardeşler Genel Müdürü Muammer Sancar, "Kar yağdı, her yıl olduğu gibi lastik değişim yoğunluğumuz da başladı. Kar, kış Kars'a yakışıyor Kars'ın doğal kimliği karla güzeldir. Son bir aydır yoğun bir şekilde hizmet ediyoruz, hizmet vermeye devam edeceğiz. Her türlü kış lastiğimiz mevcut, sıkıntımız yok, istenilen ebatta, istenilen çeşitte kar, kış lastiğimiz mevcuttur, personellerimiz de tüm müşterilerimize hizmet sıkıntısız hizmet vermektedir. 7/24 müşterilerimize hizmet ediyoruz, vatandaşlardan ricamız hava ısısına bağlı olarak lastik değişimi yapması lazım. Isı derecesi artı 7'nin altına düştüğü zaman vatandaşların, kış lastiğini takması lazım, kar yağmadan ayaza çekmeden kış lastiğinin değişmesi lazım. Yol yardım hizmetimiz de var vatandaşlar bir 'alo' dediği zaman gece saat kaç olursa olsun, ekiplerle beraber gidip vatandaşlara hizmet etmek için çalışıyoruz." dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.