GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ekim 2021 14:32

Ögel Kardeşler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ögel Kardeşler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Ögel Kardeşler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ögel Kardeşler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın yaz ve kış lastiklerinde vazgeçilmez adresi Ögel Kardeşler, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletimizin büyük emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümünde haklı ve onurlu bir heyecanı ve mutluluğu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk; “Cumhuriyet, egemenliğin bir kişiye veya zümreye değil, toplumun tümüne ait olduğu bir devleti ifade eder. Cumhuriyet, fazileti ahlâkiyeye müstenit bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir” ifadesiyle cumhuriyeti güzel bir şekilde tarif etmiştir.

“Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir” anlayışı rehberliğinde, demokrasi yolunda istikrarlı ve kararlı bir biçimde ilerliyoruz. Demokrasimiz, iyi niyetli ve samimi adımlarla daha da kökleşmektedir. Halkın desteği ve sevgisiyle, birlik ve beraberlik ruhu içinde daha kalkınmış, daha müreffeh bir Türkiye için büyük bir himmetle ve gayretle çalışmaktayız.

Bu duygularla, tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyor, sağlık ve huzur içinde parlak bir istikbal diliyoruz. Başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, yine bu güzel vatanın ilelebet var olması niyazıyla selam ve saygılar sunuyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.