SPOR Haber Girişi : 07 Temmuz 2023 02:21

Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Grup Müsabakaları Kars’ta yapılıyor

Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Grup Müsabakaları Kars’ta yapılıyor
Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Grup Müsabakaları Kars’ta yapılıyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Grup Müsabakaları Kars’ta yapılıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Spor Genel Müdürlüğü 2023 yılı Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Grup Müsabakaları 07-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ağrı, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Iğdır, Malatya, Tunceli, Van ve Kars illerinin katılımı ile Kars’ta düzenleniyor.

9 ilin katılımıyla start alan etkinliğin ilk ayağında tüm sporcular Bedesten’deki “Kars” yazısı etrafında toplandılar. Ellerinde Deprem bölgesi illerinin yazılı olduğu dövizlerle alana gelen sporcular saygı duruşunda bulunup gür bir sesle İstiklal marşını okudular.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anıldığı etkinlikte duygularını dile getiren öğrenciler Kars’ta olmaktan mutlu olduklarını belirttiler.

Programın ilk gününde kültür gezisine götürülen misafir öğrencilere Karslı öğrenciler de eşlik etti. Birlik ve beraberliğin perçinleştiği kültür etkinliği kapsamında Kars kalesi başta olmak üzere müze, tabya ve diğer tarihi alanlar gezildi. Spor müdürlüğü görevlilerinin eşlik ettiği gezinin ardından misafir öğrencilere Karsla tarihi ve kültürel özellikleriyle ilgili bilgiler de verildi.

Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Grup Müsabakaları 07-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı ile Kafkas Üniversitesi Necati Kapa Kapalıspor Salonu’nda gerçekleşecek.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.