KARS Haber Girişi : 24 Nisan 2020 22:54

Osman Nuri Bakırcı’dan TBMM’nin 100. Yıl Mesajı

Osman Nuri Bakırcı’dan TBMM’nin 100. Yıl Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Osman Nuri Bakırcı’dan TBMM’nin 100. Yıl Mesajı

Osman Nuri Bakırcı’dan TBMM’nin 100. Yıl Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İşadamı Osman Nuri Bakırcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yılı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Bakırcı’nın tebrik mesajı şöyle:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışı, aziz milletimizin her türlü düşmana, zorluğa karşı zafere giden yolda bir ve beraber olmasının destansı bir örneğidir.

23 Nisan günü, sadece vatan ve bayrak sevdasının sembolü değil, milletimizin istiklal ve hürriyet aşkının da silinmez mührü olarak tarihimize geçmiştir.

Anadolu’dan dört kıtaya taşan bin yıllık adalet ve refah gayesinin kesintisiz sürmesi için verilen milli mücadelenin şerefli kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ile bütün kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, hürmet, şükranla yâd ediyoruz.

Milli mücadelenin zaferle sonuçlanması yolunda İstiklal Marşı’mızın her satırında abideleşen milletimizin fedakârlık ve kahramanlığının temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. Yılında bizlerde aynı heyecanı yaşıyoruz. TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop nezdinde tüm milletvekillerimizi, geçmişten bugüne gazi meclisimizin çatısı altında görev yapmış vekillerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz. Yarınların bugünden daha güçlü, daha müreffeh Türkiye’sinin teminatı ve sahibi olan bütün çocuklarımızın bu eşsiz bayramını, TBMM’nin 100. yılını nice yüz yıllara, daima birlik ve beraberlikle ulaşmak dileğiyle, kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hatice Sahin 25 Nisan 2020 06:24

    Nice bayramlarımız olsun değerli Osman Bey