KARS Haber Girişi : 09 Kasım 2021 23:54

Özfer Koçak’ın 10 Kasım Mesajı

Özfer Koçak’ın 10 Kasım Mesajı
Özfer Koçak’ın 10 Kasım Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Özfer Koçak’ın 10 Kasım Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Atatürkçü Düşünce Derneği Kars Şubesi Başkanı Özfer Koçak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yılı nedeniyle anma mesajı yayınladı.

“Kendisini özlem ve minnetle anıyoruz.” diyen Koçak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

İstiklal mücadelemize yol gösterici önderliğiyle, milletimizin destansı desteği ile mücadeleyi zaferle sonuçlandıran Gazi Mustafa Kemal üstün başarısıyla, askeri dehasıyla, siyasi bilgi ve becerileriyle, inkılâplarıyla, düşmana karşı dik duruşuyla, dünyada saygın liderler içinde unutulmayacak bir düzeyde eşsiz bir insandır.

Etrafında toplanan iman dolu Anadolu insanıyla çıktığı bu mücadelede zorlu yolları aşarak mücadelesini Cumhuriyetimizi ilan ederek taçlandırmıştır.

Gazi Mustafa Kemal’in bu azimli ruhunu iyi benimsemeli geleceğimiz olan çocuklarımıza aşılamalı, onları Atatürk’ün ileri görüşlülüğü ile yetiştirmeliyiz.

Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan eşsiz devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.