GÜNCEL Haber Girişi : 20 Aralık 2023 00:10

Paylaştım Beğendin mi?

Paylaştım Beğendin mi?
Paylaştım Beğendin mi? KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Paylaştım Beğendin mi?

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Deha Kurban Vural yazdı:

Sen neymişsin be sosyal medya gelişinle hayatımızı alt üst ettin artık her şeyi senden öğreniyoruz

Hayatımızın merkezini sen oluşturuyorsun, seninle güne başlıyoruz, seninle geceyi bitiriyoruz.

Artık her şeyimizi sende yaşıyoruz, seninle paylaşıyoruz, yediğimiz, içtiğimiz ayrı geçmiyor seninle, Gizlimiz saklımız yok artık senden. Senin sayende doğallıktan uzaklaştık hayatımızdaki birçok şey sanal oldu artık.

Karşı komşumuzdan, yakın akrabamızdan haberimiz olmazken dünyanın diğer ucundaki tanımadığımız insanların hayatını merak eder olup, onlara özenir olduk, onları taklit etmeye onlar gibi yaşamaya başladık özümüzden, kültürümüzden uzaklaşıp onlara özenmeye başladık yakınımızdakiler uzak olurken yabancılara hayran olmaya başladık sanal aşklar arkadaşlıklar peşinde koşar olduk etiket sevdalısı olup, birbirimize hava atmadan duramaz olduk kurduğumuz sofrayı, yaptığımız kahvaltıyı, içtiğimiz çayı, kahveyi pişirdiğimiz yemeyi, böreği paylaşmadan duramıyoruz.

Yaptığımız her şeyi herkese gösterir olduk bize özel olan bize özgü olan ne varsa insanların gözüne sokar olduk. Sonrada paylaştım beğendin mi diye birbirimize sorar olduk neyi ispatlamaya çalışıyoruz anlamıyorum. Oysa ki eskiden böyle şeyleri yapmak hoş karşılanmazdı, ayıplanırdı, Çünkü böyle davranışlar görgüsüzlük, saygısızlık olarak görülürdü.

DEHA KURBAN VURAL

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.