KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2022 02:39

Pushkın Restaurant’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Pushkın Restaurant’tan Ramazan Bayramı Mesajı
Pushkın Restaurant’tan Ramazan Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI

Pushkın Restaurant’tan Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamlı bayramın Kars halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyoruz.

Kars’ta turizm alanında son yıllardan artan yatırımlar Pushkın Restaurant Cafe’yle renkten renge girdi.

Yusuf Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 28 Merkez KARS adresinde açılan Pushkın Restaurant Cafe, 0474 2123535 – 0530 2862036 nolu telefonlar ve pushkınkarsrestaurant internet sayfası ile pushkınrestaurantcafe@gmail hesabından da hizmet veriyor.

Atatürk Caddesi’nin tarihe giden Kale yolunda “Yöresel Yemekler Yöresel Kahvaltı” sloganıyla hizmet veren Pushkın Restaurant Cafe, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

UYGUN FİYATLAR

Uygun fiyat tarifeleri, lezzetli yöresel yemeklerin yanında kültür hizmetlerinin de verildiği Pushkın Restaurant Cafe, kalifiye elemanları, üstün hizmet kalitesi, müşterilere sunulan konforlu yapısı, modern, hijyenik dizaynının yanında kendinizi rahat hissedebileceğiniz ve dinlenebileceğiniz ortamları da sunuyor.

ROTANIZI PUSHKIN RESTAURANT CAFE’YE ÇEVİRİN

Kars’a gezintiye çıktınız, ister istemez kaleye doğru gideceksiniz. Atatürk Caddesi üzerindeki tarihi binaların arasından Kaleye doğru yöneliyorsunuz.

Yolunuzun üzerinde sol kol üzerinde size muhteşem hizmet ve lezzet sunan Pushkın Restaurant Cafe’yi görüyorsunuz. İçeri girdiğinizde rahat ve huzurlu ortam sizi karşılıyor. Güler yüzlü personeli, dolu dolu yöresel Kars yemekleri; Kaz Eti, Bulgur Pilavı, Erişte Aşı ve daha bir çok üründe tatma imkanı buluyorsunuz.

UNUTULMAZ ANLAR

Baş tacı ettiği müşterilerine lezzetin yanında unutulma hizmetlerde sunan Pushkın Restaurant Cafe’nin arka bahçesinde de unutulmaz anlar yaşıyorsunuz. Varillerde yakılan ateşin yanında hem ısınıyor, hem nostalji yaşıyor hem de keyifli anlarınızı ölümsüzleştiriyorsunuz.

MİSAFİRE HİZMET ŞUURU

Pushkın Restaurant Cafe, turizm alanında da üstlendiği kentlilik bilinciyle misafirlerinin keyifli yolculuk yapmalarını, kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezip görme imkanları da sunuyor.

Pushkın Restaurant Cafe yetkilileri, zamanlarının büyük bölümünü yerli ve yabancı turistlerehizmete ayırıyor. Bir yandan Pushkın Restaurant Cafe’de hizmet sunarken diğer yandan da tarihi ve turistik mekan gezilerine de eşlik ediyor.

SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ

Pushkın Restaurant Cafe, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. İlin ve mekanın tanıtılması noktasındaki hizmetlerine yine kentin spor ve kültür alanında hizmet veren fedakar yüreklileri misafir ederek ağırlıyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.