GÜNCEL Haber Girişi : 30 Mart 2023 02:26

Remzi Aras’ın Ramazan mesajı

Remzi Aras’ın Ramazan mesajı
Remzi Aras’ın Ramazan mesajı KAFKAS HABER AJANSI

Remzi Aras’ın Ramazan mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

AK Parti Kars Milletvekilliği A. Adayı Remzi Aras, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Aras mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Onbir ayın sultanı olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim insanlık alemine bu ayda inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır.

Ramazan ayı ; Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olanlara yardım elini uzatmalıyız.

Mübarek Ramazan ayının tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da barış, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde huzurlu bir şekilde geçiyor olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Karslı hemşerilerimizin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerif ayını en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek ayın İslam alemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.