GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ocak 2018 12:37

Rufai Dergahı Afrin İçin Dilekçe Verdi

Rufai Dergahı Afrin İçin Dilekçe Verdi
Türkiye’nin dört bir tarafında olduğu gibi Kars’ta da Afrin Harekatı’na destek her geçen gün artarak devam ediyor.

Rufai Dergahı Afrin İçin Dilekçe Verdi

Kafkas Haber Ajansı

Türkiye’nin dört bir tarafında olduğu gibi Kars’ta da Afrin Harekatı’na destek her geçen gün artarak devam ediyor.

Mehmetçiğin sınır ötesinde terör örgütlerine yönelik yaptığı operasyona destek vermek amacıyla vatandaşlar bireysel olarak Kars Askerlik Şubesi’ne bireysel olarak askere alınma başvurusunda bulunurken, dernek ve STK’lar da topluca dilekçe vererek Afrin Harekatı’na gerek görüldüğünde katılmak istedikleri beyanında bulundular.

Kars Rufai Dergahı’na mensup yaklaşık 50 kişi ellerinde Türk bayrakları ve mehmetçik için adadıkları kurban ile Kars Askerlik Şubesi önünde dilekçe vermek üzere bir araya geldi. Hazırladıkları dilekçeleri şube önünde tek tek imzalayarak yetkili komutana tekbirler eşliğinde teslim eden dergah üyeleri, vatan uğruna daima göreve hazır olduklarını hatırlattılar.

Burada yaptığı konuşmada günün birlik olma günü olduğunu, bu vatanın hepimizin olduğunu ve başka Türkiye olmadığını dile getiren Kars Rufai Dergahı Vekili Abdullah Erdağı; “Sözde dost görünen Amerika, Avrupa ve diğer batılı devletlerin içten bölüp parçaladığı devletlerin ve mazlumların tek sığınağı Türkiyemiz iken, biz nereye sığınacağız. Biz alışmamışız esaret altında yaşamaya, biz alışmamışız başka bayrak altında yaşamaya, biz alışmamışız sığıntı olmaya, biz alışmamışız el açmaya. Biz bu aziz vatanı kimselere yem etmeyiz, parçalatıp bayrağımızı indirtmeyiz, ezanlarımızı dindirtmeyiz. Bunu bu aziz millet 15 Temmuz’da fazlasıyla göstermiştir ve göstermeye de devam edecektir. Bırakalım siyasi görüşleri, ırkçılık kavgasını, meshep kavgalarını çünkü

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.