KARS Düzenleme Tarihi : 06 Mayıs 2021 09:30 Haber Girişi : 06 Mayıs 2021 10:00

Sahiplendikleri keçiyi evlerinde besliyorlar

Sahiplendikleri keçiyi evlerinde besliyorlar
Sahiplendikleri keçiyi evlerinde besliyorlar KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Sahiplendikleri keçiyi evlerinde besliyorlar

Sahiplendikleri keçiyi evlerinde besliyorlar

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kuyumcular Derneği Başkanı İlhan Soylu, pandemi sürecini keçi besleyerek geçiriyor. Oğlu Aral ile birlikte evin bahçesinde “Bihter” ismini verdikleri keçiye gözü gibi bakıyorlar.

Pandemi nedeniyle Türkiye genelinde uygulanan tam kapanma süreci vatandaşları farklı uğraşlara yöneltti. Kars’ta da Kuyumcular Derneği Başkanı İlhan Soylu bahçeli evine bir keçi yavrusu aldı. Adını “Bihter” verdikleri keçi yavrusunu sütle beslemek isteyen Soylu ailesi bu karardan vazgeçerek annesini de sahiplendi. Oğlu Aral ile birlikte anne ve yavru keçiye evlerinin bahçesinde bakan İlhan Soylu aynı zamanda da keçiyle meşgul olarak pandemi sürecini geçiriyor.

“Herkes evinde kedi köpek besler bizde keçi besliyoruz” diyen İlhan Soylu, “Evimizin bahçesi çok müsait. Böylelikle pandemi sürecini daha keyifli geçiriyoruz. Keçiyi önce sütle beslemek istedik ama sonrası annesi olduğunu öğrenince annesini de sahiplendik. Şimdi her ikisine de evimizin bahçesinde bakıyoruz” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.