SON DAKİKA Haber Girişi : 26 Ocak 2018 23:13

Sanatçı Burak Kut, Kar’s Otel’de

Sanatçı Burak Kut, Kar’s Otel’de
Türkiye’nin gözde pop sanatçılarından Burak Kut, İşadamı Gültekin Güvensoy’un daveti üzerine hafta sonu tatilini geçirmek için eşi ve kızıyla birlikte Kars’a geldi.

Sanatçı Burak Kut, Kar’s Otel’de

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye’nin gözde pop sanatçılarından Burak Kut, İşadamı Gültekin Güvensoy’un daveti üzerine hafta sonu tatilini geçirmek için eşi ve kızıyla birlikte Kars’a geldi. Güvensoy’un tarihi dokuya sahip Kar’s Otel’ine geçen Sanatçı Burak Kut, İşadamı Gültekin Güvensoy ve eşi tarafından otel girişinde karşılandı. Yöresel kıyafetli halk oyunları ekibinin akordionlu müziği ve kar yağışı eşliğinde otele geçen sanatçı Burak Kut, Kars’ta olmaktan son derece memnun olduğunu belirtti.

Sanatçı Burak Kut, Kars’a gelişiyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada Erzincan’da vatani görevini yaptığı sırada Mehmetçiklerimize moral için Kars’a geldiğini ifade etti. “Aslında memleketimin her köşesi benim için bir. Uzağı yakını yok benim için. Fakat askerliğimi Erzincan’da 3. Ordu bölgesinde yaptım. Görev münasebetiyle gidip askerlerimize, mehmetçiklerimize moral vermek için buraya kadar geldim. Sarıkamış’a da geldim. Hatta kış döneminde gelmiştim, hiç unutamıyorum göz gözü görmüyordu. Kars çok sevdiğim bir şehir. Buralardaki bozulmamışlık çok güzel. İstanbul’da ‘gıdanın bile kalitelisini bulmakta güçlük çekiyoruz derler ya’. Burada öyle bir dert yoktur.” dedi.

YAZLARI BODRUM’DA KIŞLARI ARTIK KARS’TAYIZ

Çok sevdiği İşadamı Gültekin Güvensoy’un daveti üzerine kızının sömestr tatilini burada geçirmesi için Kars’a ailece geldiklerini kaydeden Burak Kut, “Buralara gelmemin en büyük sebebi de benim çok sevdiğim, saydığım üstat diyelim yani bu konuda yaşamayı bilen Gültekin abimizin davetiyle buradayız. Yazları Bodrum’da kışları artık Kars’tayız. Aslında böyle çok tercih edilen tatil yerlerinin yerine, kış tatili için bahsediyorum; burası bizim için her zaman daha iyi bir alternatif. Bütün nimetlerinden faydalanacağız inşallah. Küçük kızım da çok bekliyorduk kar yağmadı diye, biz de güzel Kars’ımıza geldik. Burada hoş vakit geçireceğiz inşallah. Civarımızdaki dostlarımızla burada karşılaşırsak, Kars’ta birlikte tatil yapmaya onları da bekliyorum. KAR’S OTEL’imize. hürmetlerimizi sünüyoruz. Hafta sonu buradayız. Ondan sonra da zaten okullar açılacak.” diye konuştu.

25. YIL ALBÜMÜ HAZIRLIYORUM

Yeni albüm çalışmasını da Kars’tan müjdeleyen Burak Kut, “Benim rutin bir yoğunluğum var zaten. Yeni bir şarkı hazırlığı içerisindeyim. Aslında sahnelerle ilgili çalışmalarımı başlattım diyebilirim. Sağ olsunlar bizim sevenlerimiz çok şikayette bulunuyorlar beni ortada az gördükçe, hem onların gönlünü etmek için hem benimde içimde bir özlem oluştuğundan sahne performanslarını tekrar tekrar başlamaya çalışıyoruz. İstanbul’da da başladık açıkçası. Sağolun siz de şereflendirdiniz. İstanbul’dan sonra da Ankara’ya geldik. Yani sahne çalışmaları başladı yeni bir albüm olacak. Tatili Merak edip ilgi duyanlara bir müjde diyebilirim. Benim 25. Yılım geldi çaktırmadan zaman çabuk geçiyor bu meslekte. Ona özel iki tane çalışmam olacak inşallah. Biri sahne üzerinde yani külliyatımı anlattığım, hayatımdan esintiler olan, müzikal geçmişim ve gelecekte kapmak istediğimi anlattığım bir çalışma hazırlıyorum ve bir 25. Yıl albümü hazırlıyorum, bir çok şarkıdan oluşan. İnşallah şuanda onun çalışmaları içindeyim. Böylelikle bu özlemi giderebilirim diye düşünüyorum. Allah’ın izniyle beni yoğun günler bekliyor onun haricinde oyunculukla ilgili çalışmalarım da devam ediyor sinema ile ilgili. Oynadığım, konuk oyuncu olduğum birkaç sinema filmi çıktı. Bunları yapmaya devam ediyorum yani sinemaya ve dizilere de ilgim devam ediyor. Vaktimi bölerek, aileme de yereli vakti ayırarak yoğun bir şekilde hazırlıklara devam ediyorum.” şeklinde konuştu.

POLEMİK YARATAN SORULAR BANA SORULDUĞU ZAMAN…

Açıkçası magazinde görülünce daha gündemdeymiş gibi görülüyor ama artık bizi de böyle biliyorlar. Mesela gündemdeki polemik yaratan sorular bana sorulduğu zaman sevgili magazin muhabiri arkadaşlarımız; ben öyle bir cevap veriyorum ve o kadar monoton geliyor ki onlara. ‘Senden bir şey çıkmaz’ diyorlar bende zorlamayın diyorum magazin ilişkimiz böyle. Ama tabi magazin işini yapan herkesi tanırım ve severim. Selamlarımızı gönderelim onlara. Bol haber dileyelim.” dedi.

KARS’LA İLGİLİ Bİ TÜRKÜ OLABİLİR

Hafta sonunu Kars’ta geçireceğini ve gezip görece mekanlardan ve kentin tarihi dokusundan da etkilenerek bir türkü yapabileceklerini de belirten Kut, “Rahmetli Erol Büyükburç bunu çok yapardı. Etkilendiğimiz her şeyden şarkılar yazıyoruz. Kars’la ilgili de belki de bir türkü gelir.” ifadesini kullandı.

GÜLTEKİN GÜVENSOY, ‘KARS’S OTEL’ YAZILI EK VAGONLA BİR GRUP DAVETLİYİ 27 ŞUBAT’TA DOĞU EKSPRESİYLE KARS’A GETİRECEK

Burak Kut’a davetine icabet ettiği için teşekkür eden İşadamı Gültekin Güvensoy da şöyle konuştu:

“Sağolsun arkadaşım, dostum Burak Kut, eşiyle, çocuğuyla birlikte hafta sonunu geçirmek için misafirimiz oldu. Çok da mutlu olduk; hoş geldi, sefa geldi Kars’ımıza. Güzel bir tatil geçireceğine eminim. Kar’s Otel’de ağırlamaktan da onur duyuyorum. İşte bu oteli yapmamızdan amaç da tarihi eserlerin korunması idi. Çok şükür tarihi eserleri kimse yıkamıyor artık. Bu da bize onur ve gurur veriyor. İnşallah Kars’ımız daha güzel olacak Doğu Ekspresi ile daha da şenlendik, yoğunlaştık. Ama burada dikkat edeceğimiz en önemli şey; geleni gideni çok güzel ağırlamamız. Tekrar gidip dönmeleri ve eşe dosta anlatmaları. Bu, çok önemli. Buna çok dikkat etmeliyiz. Birden çok yoğunluk oldu sıkıntı yaşamasın Kars’ımız. Zaten trenlerde yer yok otelde de yer yok. Sağ olsun demiryolları bize özel vagon tahsis ettiler. Kar’s Atel olarak en arkaya ek vagon bağlayacaklar. 26 Şubat’ta misafirlerimizle Kars’a yola çıkacağız 27 Şubat’ta burada olacağız o zamanda görüşürüz inşallah. Burak Kut gibi nice isimlerle inşallah yine burada olacağız. Elimizden geldiğince Kars’ımızı tanıtacağız. Sağ olsun eşimiz, dostumuz bizi kırmıyor geliyor. Bu güzellikleri hep birlikte yaşayalım ve yaşatalım.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.