Magazin Haber Girişi : 18 Ağustos 2021 22:51

Sanatçı Murat Kaya’dan yeni single ( Kasım 2018 )

Sanatçı Murat Kaya’dan yeni single ( Kasım 2018 )
Sanatçı Murat Kaya’dan yeni single ( Kasım 2018 ) KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sanatçı Murat Kaya’dan yeni single ( Kasım 2018 )

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

‘’DÖNÜŞ” şimdi tüm dijital platformlarda yayında!

1998 yılında Sony Music & Columbia Türkiye etiketiyle yayınladığı “Yeni Bir Gün Doğuyor” albümüyle büyük ses getiren Murat Kaya’nın uzun soluklu verimli çalışmalarına Bir yenisi daha eklendi. Yeni albümü “Dönüş”, yapımcı Ali Haydar GÖĞERCİN himayesinde Güvercin Müzik etiketi ile Kasım ayı ortalarında Türkiye ve Avrupa digital platformlarında yayınlandı.

İki yıllık bir çalışmanın meyvesi olan albümün aranjörlüğünü Alpay, Mümin Sarıkaya, Kubat, Serkan Çağrı, Işın Karaca, Fatih Erkoç, Yedi Karanfil gibi çoklarca önemli isimlerin de albümlerine düzenlemeleriyle imza  atan önemli müzisyen Cihan Sezer üstlenirken, albümün kayıtları stüdyo ADA, müzisyen Paul DWYER'a ait olan SMP stüdyolarında gerçekleştirildi.

Kontrabas, çello, obua, klasik gitar, tuşeli çalgılar ve bas vokal enstrüman altılısından oluşan albümün fotoğrafları ve kapak tasarımı ise usta fotoğrafçı Fethi Karaduman’a ait.

Türkiye'de en yetenekli bas vokalleri arasında gösterilen sanatçı Bas Murat Kaya, 2003 yılında Selda Bağcan'ın en çok satan ''Anne           Ben Geldim'' adlı solo albümünde seslendirdiği 'Ahmedim' adlı eserin de söz ve müzik sahibi olan önemli bir besteci. Çocuklar ve bebekler için bestelediği “Ömür Bebek” ve “Kalp Susar mı?” adlı şarkılarından oluşan  albüm, sanatçının resmi müzik kanallarından dinlenebilir ve indirilebilir.

https://www.youtube.com/channel/UCBjZ0-Kf3Aiqxd-fo_awKWA ( Murat Kaya'nın resmi youtube kanalı adresi )

https://www.instagram.com/MuratKayaMusic

https://www.youtube.com/GuvercinMuzik

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hatice Kaya Gökcan 20 Ağustos 2021 23:56

    Emeğinize özeninize teşekkür ederim. Sarıkamış’ın bağrından çıkan tüm değerlere saygıyla