SİYASET Haber Girişi : 23 Kasım 2023 23:22

Şanlı'nın A. Adaylığı Gizemini Koruyor

Şanlı'nın A. Adaylığı Gizemini Koruyor
Şanlı'nın A. Adaylığı Gizemini Koruyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Şanlı'nın A. Adaylığı Gizemini Koruyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

2019 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstisnasız her kesimin takdirini toplayan Murat Şanlı 31 Mart 2023 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde aday adayı olup olmayacağı hala bilinmezliğini koruyor.

2019 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde aday Adayı olan fakat Ak Parti ve MHP arasında yapılan ittifak görüşmeleri neticesinde adaylık müracaatında bulunduğu seçim bölgesi Aziziye'nin ittifak'ın diğer ortağı AK Partiye bırakılması neticesinde adaylıktan çekilen,aday adaylığından çekilmesine rağmen ittifak için gayret sarfeden sahadan çekilmeyerek her kesimin takdirini toplayan geçtiĝimiz beş yıllık süreçte Aziye halkından kopmayan Şanlı'nın önümüzdeki 31 Mart 2023 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde nasıl bir pozisyon alacağı henüz netlik kazanmadı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum haber sitelerine de konu olan Şanlı'nın aday adaylığı konusu hakkında  Kafkas Haber Ajansı'nın Şanlı'nın yakın çevresinden edindiği bilgilere doğrultusunda

Murat Şanlı'nın Aziyeye İlçesịnde istişareler yaptığı sonrasında  MHP Erzurum İl ve Aziziye İlçe teşkilatlarını ziyaret edeceği akabinde 15 Aralık 2023 tarihine kadar Ankara'ya giderek MHP Genel Merkezinde aday adaylığı müracaatında bulunacağı yönünde.

Şanlı'nın aday adaylığı için ittifak görüşmelerinin sonucunu beklediği konusunda kulis dedikoduları olsa da asıl nedenin Murat Şanlı'nın İnşaat, Kozmetik ve Medikal Sektöründe Kurmuş olduğu Şirketler Grubu'nun iş yükünü hafifleterek şirket yönetimini çocuklarına bırakarak dikkatini ve enerjisini  tamamen adaylık sürecıne kanalize etmek olduğu yine yakın çevresinden sızan bilgiler arasında.

Şanlı'nın Türk Patent Entütüsü'ne yapmış olduğu marka başvurusunun sonuçlanmasını beklediği

Güçlü bir marka ile özellikle İnşaat ve  kozmetik sektöründz ses getirecek adımlar atacağı ve Erzurum ve bölge için yeni yatırımlarıyla istihtama ve bölgeye katkı sağlayamak için çaba sarfettiği öğrenildi.

Hizmetleriyle Aziziye halkı kadar Kars'da gönüllere girmeyi başaran Şanlı'nın aday adaylığı sürecini ilgiyle takip edeceğiz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.