SON DAKİKA Haber Girişi : 03 Aralık 2017 14:52

Sarıkamış Belediye Başkanından Cumhurbaşkanına teşekkür mesajı

Sarıkamış Belediye Başkanından Cumhurbaşkanına teşekkür mesajı
Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış için, “Buradan Sarıkamış’a Özellikle Teşekkür Ediyorum.” diyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a; Sarıkamış halkı adına teşekkür etti.

Sarıkamış Belediye Başkanından Cumhurbaşkanına teşekkür mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / ÖZEL HABER

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Kars İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada evet-hayır referandumunda yüzde 66.6 oyuyla büyük bir başarıya imza atan Sarıkamış için, “Buradan Sarıkamış’a Özellikle Teşekkür Ediyorum.” diyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a; Sarıkamış halkı adına teşekkür etti.

Başkan Toksoy, “Sayın Cumhurbaşkanımız referandumda başardığımız yüzde 66.6 Evet’ten bahsederken ilçemize özellikle teşekkür etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ifadesi bizde büyük onur ve gurur yaşatmıştır. Sevincimiz had safhaya çıkmıştır. Tüm ilçe halkında büyük bir heyecan oluşturan bu ifadeler karşısında bizler ne kadar teşekkür etsek azdır. İlimizin ve ilçemizin her zaman kıymetini bilen, kendisini bir Karslı ve Sarıkamışlı olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemize, ilimize ve ilçemize yaptığı hizmetler göz önündedir. Bizlerde cumhurbaşkanımıza, ülkemize, ilimize ve ilçemize layık olmak için bundan sonra da gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarını sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan Toksoy ayrıca, referandumda alınan yüzde 66.6’lık Evet haykırışında ve uçak fiyatları, saatleri ve sefer sayılarının düzenlenmesi noktasında büyük çaba harcayan başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan olmak üzere, Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey’e, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a, Vali Rahmi Doğan’a, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’a da ayrıca teşekkürlerini sunarak minnettar olduklarını iletti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.