KARS Haber Girişi : 29 Mayıs 2022 00:33

Sarıkamış Soğuk Su Tabiat Parkı, Özyılmaz’a emanet

Sarıkamış Soğuk Su Tabiat Parkı, Özyılmaz’a emanet
Sarıkamış Soğuk Su Tabiat Parkı, Özyılmaz’a emanet KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sarıkamış Soğuk Su Tabiat Parkı, Özyılmaz’a emanet

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı genç girişimci Caner Özyılmaz, Sarıkamış Soğuk Su Tabiat Parkı’nı Kars ve çevre illere yakışır bir mesire alanı yapmak için çalışmalara başladı. Özyılmaz, “Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Soğuk Su Mesire yerinde, havalar ısınınca piknikçiler için hummalı bir çalışma başlatıldı.  Sarıçamları ile dünyanın en güzel ormanlık alanlarına sahip olan, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelen Sarıkamış’ın sadece kristal karıyla değil sıcak ve temiz havasıyla da dikkat çektiğini söyleyen genç girişimci Caner Özyılmaz, “Sarıkamış’ta bulunan, Soğuk Su Mesire Yerimizde; bir süreden beri yağan yağmurların, yerini güneşli havaya bırakması hummalı bir çalışma başlattık. Bu mevcut tesislerimiz gelen insanlara hizmet amaçlı sunulmaktadır. Amacımız burada Kars halkına hizmet vermek, Doğa ile iç içe eğlenme, dinlenme yaratabilmektir. Kars ilinin toplam nüfusunun yaklaşık yüzde 2, ya da yüzde 3 gibi bir oranı burayı tercih etmekte. Bizde buraya gelen insanlara elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışmaktayız. Sarıkamış soğuk su Mesire yeri mevki olarak çok önemli bir mevkidir. Doğal Kaynağı ile Suyu ile Doğu Anadolu’da çok meşhur bir alandır. Öyle olunca da civar illerden gelen Piknikçilere ev sahipliği yapmaktadır.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.