KARS Haber Girişi : 26 Nisan 2020 22:20

SBK Holding, bu Ramazanda da yardım kolileriyle yollarda

SBK Holding, bu Ramazanda da yardım kolileriyle yollarda
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK SBK Holding, bu Ramazanda da yardım kolileriyle yollarda
SBK Holding, bu Ramazanda da yardım kolileriyle yollarda

SBK Holding, bu Ramazanda da yardım kolileriyle yollarda

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşları yalnız bırakmadı. 2 bin 500 adet gıda kolisini Kars Valiliği’ne, 2 bin 500 adedini de çevre illere teslim eden Korkmaz, 5 bin adet koliyi de Türkiye’nin değişik illerine gönderdi. Toplam da 10 bin koli gıda yardımıyla ramazan ayına “merhaba” demiş oldu.

Türkiye’nin gönlü en zengin işadamı Sezgin Baran Korkmaz, kazandığını ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya devam ediyor. Kalbini insanlığa adayan cömert insan vasfıyla dur durak bilmeden gönülleri mutlu ediyor.

Devletine olan bağlılığı, vatandaşına olan saygısıyla hareket eden hayırsever işadamı Sezgin Baran Korkmaz. Eğitimden sağlığa, sosyal sorumluluktan kalkınmışlığa, iş istihdamından yatırımlarına kadar bir çok alanda üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor.

Darda kalanlara koşuyor, ihtiyaçları gideriyor, umutları gerçeğe dönüştürüyor.

Özellikle de ülkenin içinde bulunduğu zor anlarda adeta bir ‘Hızır’ gibi ortaya çıkıyor. Devlet kurumları aracılığıyla yardımlarını iletiyor, vatandaşların kapılarını çalıyor, sofrasını, kazancını, emeğini paylaşıyor.

Nezaketi, cömertliği çığ gibi büyürken, yeni nesillere de paylaşımları, fedakarlığıyla örnek oluyor. Mutlu oluyor, çünkü mutlu olmanın sırrının mutlu etmek olduğunu biliyor.

Sezgin Baran Korkmaz uzun yıllardır içinde yaşattığı yardımseverliğini bizzat sahaya inerek gösteriyor. İşadamı Korkmaz, bu mübarek ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu ve olmaya da devam edecek.

Teşekkürler SBK Holding, teşekkürler Sezgin Baran Korkmaz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.