KARS Haber Girişi : 06 Mayıs 2020 23:27

SBK Holding’in gönderdiği gübrelerin teslimatı tamamlandı

SBK Holding’in gönderdiği gübrelerin teslimatı tamamlandı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK SBK Holding’in gönderdiği gübrelerin teslimatı tamamlandı
SBK Holding’in gönderdiği gübrelerin teslimatı tamamlandı SBK Holding’in gönderdiği gübrelerin teslimatı tamamlandı

SBK Holding’in gönderdiği gübrelerin teslimatı tamamlandı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın Kars’ta dar gelirli çiftçilerin kullanması için gönderdiği 500 ton gübrenin dağıtımı tamamlandı. Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Korkmaz’a çiftçiler adına teşekkür etti.

“Anadolu’nun Bereketli Toprakları Yeniden Filizlensin Diye” SBK Holding’in “daima Yanınızdayız” sloganıyla gönderdiği 500 ton gübre Kars’ta toprakla buluştu.

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın, Ziraat Odaları aracılığıyla gönderdiği gübrelerin dağıtım işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Başkan Ertaş, “dar gelirli çiftçilere verilen gübre hepimizi memnun etmiştir. Sezgin Baran Korkmaz beyin göndermiş olduğu Tarım Bakanlığında kayıtlı 10-20 dekar arazisi bulunan dar gelirli çiftçilere göndermesindeki amaç; üretime dar gelirli çiftçiyi de katıp ülke ve il ekonomisine katma değer kazandırmaktır. Bundan dolayı da Sezgin Baran Korkmaz beye çok teşekkür ediyoruz. Kendisi daime yanımızdaydı bundan sonra da olacağından eminiz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde yine kendisinin kapısını çalacağız. Çiftçilerimizin bu dar gününde sahip çıkan Sezgin Beyin bundan sonra da  yanımızda olacağından eminiz. SBK Holding ve Sezgin Baran Korkmaz’a çokm teşekkür ediyoruz” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.