KARS Haber Girişi : 01 Mart 2020 23:37

Seç Mağazası Kars’ta Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı

Seç Mağazası Kars’ta Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Seç Mağazası Kars’ta Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı
Seç Mağazası Kars’ta Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı Seç Mağazası Kars’ta Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı

Seç Mağazası Kars’ta Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Seç Mağazası Kars’ta Faikbey Cad. ÇAMLICA Kırtasiye No: 147 adresinde Yıldız Holding bünyesinde hizmete açıldı.

Perakende sektöründe Türkiye genelinde hizmet veren SEÇ Market Kars şubesi düzenlenen törenle Kars halkının hizmetine açıldı.

Duaların yapıldığı Seç Mağazasının açılış kurdelesini Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu kesti, Çok sayıda katılımın olduğu açılışın ardından Karslılar alış veriş yapmak için işyerine akın etti.

Yerel marketçiliğin istenildiğinde nasıl başarılı bir şekilde hizmete dönüştüğünün en güzel örneklerinden biri olan Kars Seç Mağazası sahibi Mehmet Erbaki, açılışa katılan herkese teşekkür ederek Tüm Karslıları alış-verişe çağırdı. Kaliteli ürünlerin yer aldığı markette gıdadan, temel ürünlere, deterjandan bakım ürünlerine varana kadar yüzlerce ürünün yer aldı Seç Mağazası’nda müşterilerin isteği her ürünü uygun fiyata bulabilecekleri belirtildi.

Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan da işyerine gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mehmet Erbaki’ye hayırlı ve bol kazançlar dileyen Oda Başkanı Murat Bakırhan, Erbaki ile birlikte işyerini gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Ürünlerin kaliteli ve fiyatlarının da uygun olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Bakırhan, "İlimizde yerel esnafımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Çünkü yerel esnaflarımız buradan kazandıklarını yine ilimize yatırıyorlar. Acısında tatlısında vatandaşlarının yanında olan yerel esnafımızın da bizler yanında olmalıyız. Alış verişlerimizi bu yerel marketlerden yaparak onları güçlendirmeliyiz. Böyle olurca hep birlikte kalkınırız. Mehmet Erbaki kardeşimize bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyor bol ve hayırlı kazançlar diliyoruz.” dedi.

Kars’ın seçkin esnaflarından Seç Mağazası sahibi Mehmet Erbaki de açılışa katılanlara ve hayırlı olsun ziyaretinde bunanlara teşekkür etti. Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan’a da güzel dilekleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Erbaki, “Kars’ımıza yakışır hizmette bulunmaya çalışıyoruz. İnşallah ilimize hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

İLETİŞİM: 0541 491 12 98

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.