EĞİTİM Haber Girişi : 01 Haziran 2018 22:48

Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu İngiliz Dili Festivali

Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu İngiliz Dili Festivali
Geçer dil olan İngiliz Dili´ni öğrenmenin öneminin farkında ve de Türkiye´nin sadece geleceği olan değil aynı zamanda umut vaad eden din alimleri olan Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Yabancı dil eğlenerek daha iyi öğrenilir" düşüncesi ış

�ehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu İngiliz Dili Festivali

KAFKAS HABER AJANSI

Geçer dil olan İngiliz Dili´ni öğrenmenin öneminin farkında ve de Türkiye´nin sadece geleceği olan değil aynı zamanda umut vaad eden din alimleri olan Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Yabancı dil eğlenerek daha iyi öğrenilir" düşüncesi ışığında İngilizce öğretmeni Tuğçe Vural ve Müzik Öğretmeni Gamze Aras önderliğinde Halk Eğitim Merkezinde mini bir konser hazırlandı.

Konserde Bismillah, Awake( Uyan Ey Gözlerim), Your Mother (Annen) isimli ilahiler ve Pinocchio(Pinokyo), Eight Planets(Sekiz Gezegen), Who Took The Cookie (Kurabiyeleri Kim aldı) adlı çocuk şarkıları yer aldı.

Etkinliğe İl müftüsü Mehmet Genç ve Müftü Yardımcıları, Kars il Teftiş kurulu başkanı Maarif Müfettişi Adil Akkaya, Kafkas Üniversitesi Konservatuar Bölümü hocaları ve öğrenci veliler katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.