EĞİTİM Haber Girişi : 07 Eylül 2021 01:55

Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulunda Uyum Haftası Etkinlikleri

Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulunda Uyum Haftası Etkinlikleri
Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulunda Uyum Haftası Etkinlikleri KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulunda Uyum Haftası Etkinlikleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu 2021/2022 Eğitim öğretim yılı ilk günü okula yeni kayıt olan öğrencilere yönelik uyum etkinliklerini, Kars Gençlik Merkezi ile birlikte düzenledi.

Bu kapsamda 5. Sınıf öğrencileri çeşitli etkinliklerle karşılandı. Bu eğitim öğretim yılında yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfına kayıt olan öğrenciler rengarenk balonlarla ve alkışlarla sınıflara alındı. Öğrenciler okul bahçesinde sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek palyaço gösterileri, langırt, badminton, voleybol, basketbol, minyatür kale futbol, satranç, yüz boyama gibi etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Ayrıca öğrencilere; Kars Gençlik Merkezi kek, meyve suyu, kalem, balon gibi çeşitli ikramlarda bulundu.

Okul müdürü Emin ÇERKEZOĞLU bu etkinliklere katkı sunan başta gençlik merkezi Müdürü Fahrettin Yaşar TURAN ile gençlik liderleri Müge TÜZER ve Zeynep TOPTAŞ olmak üzere Kars Gençlik merkezine teşekkürlerini iletti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • karslı 07 Eylül 2021 09:34

    güzel olmuş emek sarfedenleri tebrik ederim