Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı

Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası ile Selim Belediyesi arasında Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu amacıyla protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun “Kars Vali Yardımcısı Tahsin Aksu başkanlığında 24.12.2019 tarihinde bizimde iştirak ettiğimiz Kars İl Hayvan Koruma Kurulu toplantısında alınan karar gereği Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ercan Ödül beyi davet ettik. Sözkonusu protokolü en kısa sürede imzalayıp İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan sahipsiz hayvanların populasyonlarının kontrol altına alınmasını sağlamak ve rehabilitasyonu süreçlerini başlatmak istiyoruz. Önümüzdeki aylarda da ilgili mevzuatlara uygun, İlçemize yakışır nitelikte “Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi” yapacağımızı şimdiden beyan ediyoruz. Katılımları ve işbirlikleri için Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ercan Ödül’e teşekkür ediyoruz.” diye sözlerini noktaladı.

İmza töreninden sonra söz alan Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül “ Şehrimizin en önemli sorunlarından olan sahipsiz hayvanların populasyon kontrolü ve rehabilitasyon sürecini yönetmek için Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası olarak çözüme katkı sağlayabilmek adına İl Hayvan Koruma Kuruluna protokol sunmuştuk. Susuz ve Sarıkamış Belediyelerimizden sonra bugün Selim Belediye Başkanımız ile de protokolümüzü imzaladık ve mümkün olan en kısa sürede süreci başlatmayı umuyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Coşkun Altun beye nazik davetleri ve sahipsiz hayvanlar ile ilgili duydukları hassasiyet için yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 5 / 1 Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı 0

  • 5 / 2 Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı 1

  • 5 / 3 Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı 2

  • 5 / 4 Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı 3

  • 5 / 5 Selim Belediyesi, Sahipsiz Hayvanların Kısırlaştırılması ve Rehabilitasyonu Protokolü İmzalandı 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.