GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ağustos 2021 10:53

SERKA’nın kısa film ve belgesel yarışmasına başvurular başladı

SERKA’nın kısa film ve belgesel yarışmasına başvurular başladı
SERKA’nın kısa film ve belgesel yarışmasına başvurular başladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

SERKA’nın kısa film ve belgesel yarışmasına başvurular başladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından Serhat illerinin sosyal, kültürel, tarihi ve ekonomik değerlerinin tanıtımı amacıyla bu yıl yedincisi düzenlenen Kısa Film ve Belgesel Yarışması’na başvurular başladı.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet gösteren Serhat Kalkınma Ajansı’nın geleneksel Kısa Film ve Belgesel Yarışması’na başvurular başladı. Bu yıl yedincisi düzenlenen yarışmaya katılımcılar kısa film ve belgesel dalı olmak üzere iki kategoride katılabilecek. Yarışma kapsamında toplam 32 bin TL ödül verilecek. Yarışmaya gönderilecek kısa film ya da belgesellerin, Ajansın faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinden birinde çekilmiş olması ve kısa filmlerin 15, belgesellerin ise 30 dakikayı aşmaması gerekiyor. Tema konusunun serbest bırakıldığı yarışmaya son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2021. Başvuru şartları ve yarışmayla ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

https://www.serka.gov.tr/duyuru/duyurular-serka-nin-kisa-film-ve-belgesel-yarismasina-basvurular-basladi/2147

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.