KARS Haber Girişi : 28 Ocak 2021 20:52

Sıradaki Hizmet: Kars Katıatık Bertaraf Tesisleri

Sıradaki Hizmet: Kars Katıatık Bertaraf Tesisleri
Sıradaki Hizmet: Kars Katıatık Bertaraf Tesisleri KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sıradaki Hizmet: Kars Katıatık Bertaraf Tesisleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Katıatık Bertaraf Tesislerinin yapımıyla ilgili olarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) önemli bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada, Kars Çevre Hizmetleri Birliği’nin Kars kümbetli mevkiinde yapımı planlanan yaklaşık 70 milyon TL maliyetli Kars Katıatık Bertaraf Tesislerinin, Kars’ın aciliyet arz eden projelerinden birisi olduğunu ve bu tesislerin yapımı için son aşamaya gelindiğini söylediler.

Aslan ve Kılıç, “Çeşitli hukuki süreçler sebebiyle gecikmelerin yaşandığı şehrimizin bu önemli ihtiyacı için, Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Çevre Hizmetler Birliği Başkanı olan Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün ve Kars Çevre Hizmetleri Birliği Müdürü İsmail Sametoğlu ile birlikte AK Parti ailesi olarak yoğun bir gayret içerisindeyiz.” dediler.

Bu teşebbüsleri için EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Sayın Hacı Ali Ulutaş’ı ziyaret ettiklerini belirten Aslan ve Kılıç, son derece yapıcı ve ön açıcı yaklaşımları için Kars’lı hemşerilerimiz adına kendilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.