KADIN Haber Girişi : 16 Nisan 2018 20:21

Şırnak Valisi Köylerde

Şırnak Valisi Köylerde
VALİ AKTAŞ, MERKEZE BAĞLI KÖYLERİ ZİYARET EDEREK BİR DİZİ ETKİNLİKTE BULUNDU

�ırnak Valisi Köylerde

KAFKAS HABER AJANSI

VALİ AKTAŞ, MERKEZE BAĞLI KÖYLERİ ZİYARET EDEREK BİR DİZİ ETKİNLİKTE BULUNDU

Vali Mehmet Aktaş, Merkeze bağlı köylerde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Temasları kapsamında Koçbey, Atbaşı, Kavuncu, İkizce ve Toptepe Köylerini ziyaret eden Vali Aktaş, burada Köy muhtarları ve kanaat önderlerinin de katıldığı istişare toplantıları gerçekleştirdi. Vali Aktaş’ın Belde ve köylerdeki devlet yatırımları ve bu yatırımlar kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında tüm paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunduğu toplantılar geniş bir katılımla gerçekleşti.

Toplantıların ana gündeminde bölücü terör örgütünün yıllarca bölge halkına zulüm ettiği, tehdit ve saldırılarla bölgenin kalkınmasını engellediği ancak devletimizin gerçekleştirmiş olduğu huzur operasyonları neticesinde artık bölgede bir bahar ikliminin oluştuğu, herkesin bu iklimde kardeşçe ve güvende yaşamaya devam ettiği de yer aldı.

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirmiş olduğu kararlı çalışmalar neticesinde yıllarca gidilemeyen tarihi ören yerleri ile yaylaların kullanıma ve ziyarete açılacağının altını çizen Vali Aktaş, teröre karşı vatandaşlarımızın her zamanki gibi devletinin yanında yer alması yönündeki sözlerini de yineledi.

Toplantıların ardından köylerde yapımı tamamlanan cami, okul ve Kur’an Kursları gibi kamu hizmet alanlarını da inceleyen Vali Aktaş, yetkililerden bilgi alarak bu yerlerin herhangi bir eksiği olmadan hizmet vermeleri yönündeki hassasiyetini belirtti.

Vali Aktaş, temaslarının ardından ziyaretlerini tamamladı.

(BA-BA-S) ŞIRNAK (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.