KARS Haber Girişi : 24 Nisan 2022 02:12

Şoförler odasının iftar programı

Şoförler odasının iftar programı
Şoförler odasının iftar programı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Şoförler odasının iftar programı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okan Ulakçı, yönetimiyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü trafik şubesi yetkililerin de davet edildiği iftar yemeğinde odanın dünü, bugünü ve yarını konuşuldu. Odanın, yönetimiyle birlikte üyelerine en iyi hizmet vermek için büyük çaba harcadığının belirtildiği programda meslektaşlarının yaşadıkları sorunlarda masaya yatırıldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okan Ulakçı, iftara katılan herkese teşekkür ederek, “Bizler ilimizin en çok üyeli odalarından biriyiz. Sürekli hareket halinde olan meslektaşlarımıza görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Yönetim kurulu üyelerimize de şoförlerimizin daha iyi imkanlar içinde olması için gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah odamızı her geçen günü büyütüp, sorunlarını azaltmak için çalışıp çabalayacağız. Bugün burada bizlerle bir araya gelen meslektaşlarımıza ve davetimize icabet eden emniyet müdürlüğü trafik şubesi yetkililerine de teşekkür ediyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.