KARS Haber Girişi : 20 Mayıs 2021 02:38

Sokağımız Temiz Olsun Kampanyası Devam Ediyor

Sokağımız Temiz Olsun Kampanyası Devam Ediyor
Sokağımız Temiz Olsun Kampanyası Devam Ediyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Sokağımız Temiz Olsun Kampanyası Devam Ediyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatlarıyla; Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Atakent sitesinde başlatılan temizlik kampanyasına site sakinlerinden de destek geldi.

Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye birim müdürleri, birim personelleri ve Atakent site sakinlerinin koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine riayet ederek destek verdiği bahar temizlik çalışmalarında tüm mahalle ve site ara sokaklarında temizlik çalışmaları devam ediyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 27 Mayıs 2021 11:36

    Umudumuz sayın Valimizdi ama malesef sesimiz duyulmuyor

  • Karslı 27 Mayıs 2021 11:35

    Gerçekten halit paşa mahallesi bayram tanrıverdi caddesi hayvan pazarına dönmüş. Yetkilileri duyarlı olmaya çağırıyoruz lütfen sessiz kalmayın

  • Halitpaşa 27 Mayıs 2021 11:33

    Sayın Valim keşke halit paşa mahallesi azat yolu bayram tanrıverdi caddesine baksanız sadece hayvan dışkılarıyla ve kokusuyla yaşıyoruz bu ne biçim zulumdur gidecek yerimiz olsa beş dakika bile kalmayız o civarda tamamen cadde hayvan pazaruna dönmüş Kars belediyesi de bu olaya sessiz kalıyor