KARS Düzenleme Tarihi : 15 Aralık 2020 22:23 Haber Girişi : 15 Aralık 2020 22:24

Susuz Yaylacık Köyü Taziye Evi nihayet tamamlandı

Susuz Yaylacık Köyü Taziye Evi nihayet tamamlandı
Susuz Yaylacık Köyü Taziye Evi nihayet tamamlandı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Susuz Yaylacık Köyü Taziye Evi nihayet tamamlandı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Susuz Yaylacık Köyü Taziye Evi, iç donanımı. İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım tarafından yaptırılarak hazır hale getirildi.

Köy Muhtarı Cafer Mamay ve köylüler taziye evlerinin özellikle köyler için çok önemli bir hizmet olduğunu belirterek Yasin Aşkın Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Taziye evlerinin aynı zamanda sosyal faaliyetlerin yapıldığı bir ortam oluşturduğunu ifade eden köylüler, zamanlarını geçirebileceği bir sosyal faaliyet imkanı sağlayacak olmasının da önemli olduğuna vurgu yaptılar.

Muhtar Mamay, “Öncelikle Susuz Kaymakamlığı olmak üzere destek olup yaptırılan Yaylacık Köyü Taziye Evinin iç donanımı eksiklerini tamamlayarak bize bu imkanı hazırlayan Yasin Aşkın Yıldırım'a  köy halkı olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yıldırım, “Devletimiz var olsun. Gerek merkezde gerek köylerde taziye evleri yapımı için vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Bizler eksik olan iç donanımlarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunulması için çaba harcıyoruz ve dualarını alıyoruz” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.