GÜNCEL Haber Girişi : 02 Mayıs 2019 14:48

Tarık Durmuş Hayatını Kaybetti

Tarık Durmuş Hayatını Kaybetti
Kars’ta 1990 yılından bu yana Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde görev yapan Artvin Şavşatlı Tarık Durmuş (57) dün akşam saatlerinde Hak’kın rahmetine kavuştu.

Tarık Durmuş Hayatını Kaybetti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta 1990 yılından bu yana Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde görev yapan Artvin Şavşatlı Tarık Durmuş (57) dün akşam saatlerinde Hak’kın rahmetine kavuştu. Durmuş için yarın (03 Mayıs) Cuma namazı sonrası Kars Fethiye Camii’nde cenaze namazı kılınacak.

2017 Ocak ayından bu yana akciğer kanseri tedavisi gören, 1962 Artvin Şavşat doğumlu, evli ve iki çocuk babası Tarık Durmuş, hayatını kaybetti.

1990 yılından bu yana Kars Kadastro Müdürlüğü’nde görev yapmaktaydı. Kars ilk görev yeriydi ve Kars’tan ayrılmayı hiç düşünmedi. Kars’ı ve Kars halkını çok severdi. Kars 'ta ayak basmadığı köy yoktu. rahmetli Tarık Durmuş Kars’ı, Kars 'ta Durmuş’u iyi tanırdı. 1 Mayıs çarşamba günü saat: 15.15’te rahmetli oldu.

Cenaze namazı 3 Mayıs cuma günü Kars Fehtiye Camii’nde cuma namazından sonra kılınacak ve memleketi Artvin’in Şavşat İlçesi Savaş Köyü’ne defnedilecek

Taziye için tlf oğlu Mükremin Durmuş 0544 866 51 96

Kafkas Haber Ajansı ailesi olarak merhuma ALLAH’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.