KARS Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 01:34

Taşkın Ticaret Bal ve Kaşarcılık Kurban Bayramınızı kutlar

Taşkın Ticaret Bal ve Kaşarcılık Kurban Bayramınızı kutlar
Taşkın Ticaret Bal ve Kaşarcılık Kurban Bayramınızı kutlar KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Taşkın Ticaret Bal ve Kaşarcılık Kurban Bayramınızı kutlar

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yusuf Paşa Mahallesi, Kazım Paşa Caddesi No:62 KARS adresinde hizmet veren Taşkın Ticaret Bal ve Kaşarcılık sahibi Tarık Boy, kurban bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Boy mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bize sevgimizi, birlik ve beraberliğimizi gösterme fırsatı veren bir Kurban Bayramını daha hep birlikte kutluyoruz. Bayramlar; kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden tesis edilebilmesine imkân sağlayan müstesna günlerdir. Modern hayatın koşuşturması içinde karşılıklı ziyaretleşme fırsatı bulamayan bizlere, bir nebze olsun soluklanıp kendimizi ve yanı başımızdakileri fark etme imkânı sunan, içimizdeki karşılıksız sevme ve paylaşma duygumuzu yoğunlaştıran, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramınızı Kutluyor, sağlık ve huzur içerisinde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz nice bayramlar temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin, aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diler, bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.