SPOR Haber Girişi : 17 Nisan 2022 01:39

Teknik direktör Osman Beysümengü, “Futbolu seviyoruz”

Teknik direktör Osman Beysümengü, “Futbolu seviyoruz”
Teknik direktör Osman Beysümengü, “Futbolu seviyoruz” KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Teknik direktör Osman Beysümengü, “Futbolu seviyoruz”

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars süper amatör liginde mücadele eden Serhat Karsspor, sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladı. Ligde oynadığı 17 müsabakada başarılı bir grafik çizdi ve Kars36 sporla playoff oynamaya hak kazandı.

Takımın teknik direktörü Osman Beysümengü yaptığı açıklamada, “Çok şükür antrenörlük kariyerimde 2. yılımda 2. şampiyonluğumu kazanmanın mutluluğunu yasıyorum. Yönetimim başta olmak üzere ve sahada bize bu heyecanı yasatan tüm sporcularıma teşekkür ediyorum. Amacım; Kars’ta futbolun ileriye gitmesi alt yapı kurmak. Hayalim; Rahmetli İsmail Bedel hocamızdan sonra alt yapıya önem vermek ve Kars’tan da başarılı sporcular çıkarmak. Diğer illerimizde yapılıyor, bizler antrenör olarak Kars’ta neden olmasın, niye yapmayalım. Futbolu seviyoruz. Kars marka bir şehirdir spor her zaman illerimizin tanıtımında önemli rol oynamaktadır. Profesyonel ligde takımımız neden olmasın. Rakip takım Özel İdare Spor kulübünü verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Kazanan Kars olsun.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.