GÜNCEL Haber Girişi : 21 Kasım 2021 00:38

Tepsi Su Böreği 4. Şubesi Kars'ta hizmete açıldı

Tepsi Su Böreği 4. Şubesi Kars'ta hizmete açıldı
Tepsi Su Böreği 4. Şubesi Kars'ta hizmete açıldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK / SUAT İNCEDERE

Tepsi Su Böreği 4. Şubesi Kars'ta hizmete açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK / SUAT İNCEDERE

3 Yıllık bir serüvene sahip Erzurum  Su Böreği, Geleneksel Anadolu Lezzetleri, Civil Peynirli Su Böreği, Anadolu Mutfağı, Su Böreği Üretimi, Su Böreği Toptan ve Perakende Satış şubesinin 4. Kars Merkez Karabağ caddesi No:37 de açılışını yaparak halka hizmet vermeye başladı.

CİVİL PEYNİRLİ ERZURUM SU BÖREĞİ

Erzurum’un coğrafi işaret tescilli ürünlerinden olan Civil Peynirli Erzurum Su Böreği, protein deposu Erzurum civil peyniri ve Erzurum doğal tereyağı birlikteliğinden doğan ve etkileyici Anadolu lezzetleri arasında yer alan bir üründür. ISO-9001:2015, ISO 22000:2005 ve CODIV-19 GÜVENLİK SERTİFİKASI sahibi üretim tesislerimizde, hamarat ev hanımlarının özenle hazırladığı Civil Peynirli Erzurum Su Böreği, Erzurum ve Ağrı illerinde 30 dakika içerisinde kapınıza teslim edilirken, şoklanmış ve vakumlanmış olarak, özel muhafazalı kutularda Türkiye’nin her noktasına kargo ile ulaştırılır. Teslim aldığınız Civil Peynirli Erzurum Su Böreği, tavada ya da fırında ısıtılarak sofranızda yer almaya hazır hale gelecektir. Civil Peynirli Erzurum Su Böreği, Buzdolabının +4 derece bölmesinde 1 hafta, -18 bölmesinde ise 3 ay süre ile tazeliğini korur.

 

Erzurum Civil Peynirli Su Böreği İçeriği:

Un

Yumurta

Tuz

Erzurum Civil Peyniri

Tereyağı

Maydonoz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.