KARS Haber Girişi : 01 Aralık 2019 00:25

Teşekkürler Türkiye

Teşekkürler Türkiye
Teşekkürler Türkiye
Teşekkürler Türkiye

Teşekkürler Türkiye

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Aşkın Yıldırım, bütün siyasi parti liderlerini, 81 İl Milletvekillerini, tüm belediye başkanlarını “Sen De Bir Öğrenciye Kardeş Ol” kampanyası başlatmıştı. Bu doğrultuda Türk Cumhuriyetleri , Arap ve Afrika kökenli 100 üniversite öğrencisine ücretsiz yemek yiyebilecekleri kartlarını dağıtan Yasin Aşkın Yıldırım, “Öğrencilerimizin dualarını aldık, çok mutluyuz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti devletine ve hayırsever insanlarına teşekkür ettiklerini söyleyen Özbekistanlı Dıldora, Azerbaycanlı Zaman, Türkmenistanlı Gulmıra, Kazakistanlı Songyul , Kırgızlı Nurbek, Filistinli Abdullah , Bangladeşli Abdul , Iraklı Habeeb, Yemenli Nasr, Ürdünlü Hosam, Suriyeli Mohamad, Faslı Israe, Afganistanlı Fatana, Gineli Marıama, Somalili Faduma, “Ülkelerimiz adına Dualarımız sizinle” dediler.

Yasin Aşkın Yıldırım, “Yetinmeyeceğiz, sevgili öğrencilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize yönelik önümüzdeki aylarda çeşitli istekleriyle ilgili çalışma başlattık. Bu doğrultuda KAÜ Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Serdar Bey ile el ele verip çeşitli kampanyalarla desteklerimiz devam edecek” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taleh allahverdiyev 02 Aralık 2019 11:22

    İNŞALLAH hep böyle gider

  • Celil Ersözoğlu 01 Aralık 2019 13:07

    Allah hayırlarınızı kabul etsin başarılarınızın devamını diliyorum