SİNEMA Haber Girişi : 24 Kasım 2022 00:33

Tolga Yüce’nin Hollywood atağı

Tolga Yüce’nin Hollywood atağı
Tolga Yüce’nin Hollywood atağı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Tolga Yüce’nin Hollywood atağı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın yetiştirdiği ünlü dizi ve sinema sanatçısı Tolga Yüce, sinemanın dünya devleriyle bir araya gelerek adını magazin tarihine yazdırmayı başardı. Bufüne kadar bir çok başarılı projeye imza atan, sinema sektöründe dev adımlar atarak Hollywood yıldızları arasına giren Yüce, yeni projelerini de hayata geçirmeyi planlıyor.

Sanat dünyasının parlayan yıldızı Tolga Yüce’nin bu başarıları Kars’ta da heyecan yaşattı. Paris'in Ünlü Dergisi Gmaro'nun Kapağında “Bir Türk: Tolga Yüce” başlığıyla yer alan Yüce, "The Hope" (Umut) adlı Hollywood filminin çekimlerine devam ediyor. Kariyerinde bir ilke imza atan başarılı yıldız Tolga Yüce, Paris'in ünlü dergisi Gmaro'nun kapağını süsleyen ilk Türk olma ayrıcalığıyla fark yarattı..

Bugüne dek çok sayıda ses getiren sinema filmi ve dizi projesinde rol aldığı gibi “The Hope” (Umut) adlı Hollywood yapımı için kamera karşısına geçerek daha şimdilerde Fransa’da adından söz ettirdi.

Tolga Yüce’nin bu başarısı Türk magazin sektörünün de gündeminden düşmüyor. Ünlü gazetelere açıklamalarda bulunan ve poz veren Tolga Yüce, sanatçı kişiliği, oyunculuktaki başarısı ve yakışıklığıyla da sektörde yerini koruyor.

Önümüzdeki günlerde sinema sanatçısı ordusuyla Kars’a da gelecek olan Tolga Yüce, yeni projelerini basına duyuracak.

Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak Tolga Yüce’yi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.