EKONOMİ Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 23:42

TÜMKİAD 36. Şubesini Kars’ta açtı

TÜMKİAD 36. Şubesini Kars’ta açtı
TÜMKİAD 36. Şubesini Kars’ta açtı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

TÜMKİAD 36. Şubesini Kars’ta açtı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kurulduğu günden itibaren Türkiye'de hızlı bir şekilde şubeleşen Yönetim Kurulu Başkanlığını Nihat Tanrıkulu'nun yaptığı Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) 36. şubesini Kars'ta açtı.

TÜMKİAD Kars Şube Başkanı Altok Boy, “Hiçbir siyasi harekete yakın durmadan yoluna devam eden TÜMKİAD'ın geçtiğimiz ay 35. Şubesini Edirne'de açtık.36. şubesini memleketim Kars'ta açtık katılım gösteren bütün hemşehrilerim ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'deki 35 şube başkanının katıldığı açılışa ayrıca Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 14.00'de Arpaçay Çıldır yolu üzeri Musaoğullari İş A.Ş.’de yapılan açılışta halk oyunları gösterileri sunuldu ve aşıklar sazlarıyla ve sözleriyle TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’nu karşıladı.

Açılışta birer konuşma yapan MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat ile Sivil Toplum Uzmanı Tuncer Dağ, TÜMKİAD’ın kısa sürede Genel Başkan Nihat Tanrıkulu önderliğinde ciddi bir yükselişe imza attığını söylediler.

Aslen Iğdırlı olan ama Kars ve Ardahan’ı da “memleketim” diyerek dillendiren TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, her hangi bir siyasi partinin ne ön ne de arka bahçelerinde olmadıklarını, sadece devlet şiarıyla Türkiye ekonomisini yükseltmek adına yola çıktıklarını söyledi. Tanrıkulu; Kars İl Başkanlığı açılışına katılan 35 İl Başkanına da seslenerek, “Burada açıkça ifade etmek istiyorum, bizim hiçbir siyasi partiyle bağlantımız yok. Kendi illerimizde, totalde tüm Türkiye’de sanayiciler, iş adamları olarak ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için her şeyi yapacağız, yapmaya da mecburuz” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.