KARS Düzenleme Tarihi : 07 Ekim 2020 17:14 Haber Girişi : 07 Ekim 2020 17:15

Turgutreis Group’tan kardeş Azerbaycan’a yol boyu destek

Turgutreis Group’tan kardeş Azerbaycan’a yol boyu destek
Turgutreis Group’tan kardeş Azerbaycan’a yol boyu destek KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Turgutreis Group’tan kardeş Azerbaycan’a yol boyu destek

Turgutreis Group’tan kardeş Azerbaycan’a yol boyu destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

“TURGUTREİS GROUP OLARAK CAN KARDEŞİMİZ AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısı dolayısıyla Azerbaycan’a destek vererek, şehirlerarası otobüslerine “Seninleyiz kardeş Azerbaycan” yazısı ile destek oldu.

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, 'Bir millet iki devlet' ifadesini kullanarak, “Her zaman ve her durumda olduğu gibi Can Azerbaycan’ın yanındayız”  dedi.

İşgalci Ermenilerin saldırısında şehit olan Azerbaycan Türkü gardaşlarımıza Allahtan rahmet dileyen Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, “Karabağ Türk dünyası için milli namustur ve yeniden Azerbaycan’ın olacaktır. İşgalden kurtarılan Azerbaycan köyleri zaferin habercisidir. Her zaman ve her şartta Azerbaycan’ın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, Azerbaycan’ın "Bir millet iki devlet" sloganı ile Türkiye ile iş birliği, ekonomi, savunma konularında önemli aşamalar kaydettiğini belirterek, “Bakü-Tiflis-Kars, Bakü-Tiflis-Ceyhan, Bakü-Tiflis-Erzurum, TANAP, Hazar petro-gaz arterlerinin oluşturulması ve demiryolunun kurulması konularında bir millet oluşumuzun en önemli ve değerli eserlerini vermiştir. Azerbaycan’ın umum merhum milli lideri Haydar Aliyev’den sonra bu eserler İlham Aliyev'le devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, "Azerbaycan'ın sevinci sevincimiz, kederi kederimizdir" diyerek, kardeşliğimizin önemini vurgulamıştır. Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısı karşısında Elbette Azerbaycan ordusu gereğini yaptı ve bu saldırıları püskürttü. Buradan şunu görüyoruz; Ermenistan özellikle işgal ettiği topraklardan, dikkati başka yerlere çekmek istiyor ve yeni çatışma alanları oluşturarak dikkat dağıtmak istiyor. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Türkiye, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün korunması için elinden gelen her desteği verecektir” diye konuştu.

Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri ile 83 milyon Türkiye vatandaşının kardeş Can Azerbaycan’ın yanında olduğunu ve desteklerinin tam olduğunu ifade ederek,  “Azerbaycan’ın, işgal edilmiş toprakları ve Karabağ konusunda işgal bitene kadar Azerbaycan’ın yanında olacağız. İşgal ve saldırılar sürüyor. Buna artık bir ‘dur’ deme zamanı gelmiştir. İran ve Rusya Ermenistan’a açıktan destek veriyor. Bu kabul edilemez. Turgutreis Group olarak can kardeşimiz Azerbaycan’ın yanındayız. Azerbaycan Türklerine desteğimiz tamdır. Yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği”  dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • bahadır bobur 09 Ekim 2020 03:22

    allah rahmet eylesin