GÜNCEL Haber Girişi : 17 Mart 2022 02:11

Türk kadınına fırsat verilise başaramayacağı iş yoktur

Türk kadınına fırsat verilise başaramayacağı iş yoktur
Türk kadınına fırsat verilise başaramayacağı iş yoktur KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türk kadınına fırsat verilise başaramayacağı iş yoktur

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başarı için disiplinli çalışmak şart

Merkezi Hollanda da bulununan Avrupa’nın bir çok ülkesinde dayanıklı mutfak ürünleri satan Edelstaal grupta çalışan bayanlara yönelik bir toplantı organize edildi.

Türkiye’de ve Avrupa’nın 20 ülkesinde faaliyet gösteren firma, her geçen gün başarı grafiğini yükseltiyor.

40 yıla yakındır faaliyetlerini sürdüren  ve son yiilarda çok sayıda Türk bayana iş olanağı sağlayan firma istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor.

Firmanın Denbosch kentindeki genel merkez binasında düzenlenen geceye Türkiye’den katılan Edelstaal Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğuları , araştırnacı yazar Yunus Arıkan, yazar  Gülsemin Konca   ile başarının sırları anlatıldı.

Geceye konuşmacı olarak katılan diğer konuşmacı Ertan Torunoğulları da gündeme dair  açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen  gecede başarılı temsilcilerde  ödüllendirildi.

Gecede bir konuşma yapan Edelstaal Yönetim kurulu başkanı Turgut Torunoğulları

40 yıl evvel bir avuç inanmış arkadaşımızla çıktığımınız bu yolda, her geçen gün daha ileriler gitmekteyiz. Yıllar evvel Hollanda’dan başlatmış olduğumuz bu çalışmalarımız gün geçtikçe daha geniş kitlelere ulaştırmaktayız. Bu gün artık Türkiye ve yaklaşık 20 Avrupa ülkesinde çok sayıda bayan çalışma arkadaşımızla başta Avrupalı Türkler olmak üzere faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Türk Bayanlara olanak tanındığında onların başaramayacağı iş yoktur. Başta Hollanda olmak üzere, Fransa, Belçika, İngiltere, Danimarka, Avusturya, İsviçre, Almanya da çalışmalar yapan ve firmamızın ürünlerini ve firmamızı tanıtan bu arkadaşlarımızın başarı grafiği her geçen gün yükseliyor. Ürünlerimizi kullanan ilk kuşağın torunları da ürünlerimizi bilinçli bir şekilde kullanıyorlar.  Ürünleri kullanan müşterilerimizin ürünlerimizin kullanımından doğan memnuniyetleri bizleri mutlu ediyor ve de motivasyonumuzu arttırıyor.

Başarıya ulaşmak ve zirvede kalmak bu anlamda önem kazanmaktadır. Arkadaşlarımız her geçen gün başarılarına başarı ekliyorlar onların bu başarıları bizleri gururlandırıyor.

AZMİN ZAFERİ

Geceye Türkiye’den katılan Araştırmacı yazar Yunus Arıkan da kendi yazımından örneklerin sunduğu konuşmasında duygulu anlar yaşandı. Kendisinin okumaya çok hevesli olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için bir çok zorluğa göğüs gerdiğini ve br çok zorlamaya rağmen amacına  ve ideallerine ulaşmak için büyük mücadele verdiğini ve bu mücadelesinin amacına ulaştığını belirten Arıkan  çok sayıda roman yazdığını ve eserlerinde  güncel konulara ve kendi yaşamından da kesitler yer  veren yazar konuşmasına devamla  Bu gün burada  Türk bayanlarının  başarısını görmekten our ve kıvanç duydum. Onlardaki bu aidiyet duygusunu bizzat burada gözlemledim. Onların başarılarını görmek bizleri so derece memnun  etmiştir. Başarıya giden yolda aidiyet duygusu da büyük önem taşımaktadır. Bu aile firmasının Avrupanın değişik ülkelerinde göstermiş olduğu bu başarı bizi mutlu etmiştir. Bu kurumda  çalışan tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.

Gecede bir konuşma yapan Edelstaal Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları da konuşmasında   Edelstaal  grup olarak Türkiyede başta turizm olmak üzere bir çok alanda faaliyetler göstermektedir. Tam koranadan çıktık derken Rusya ile Ukrayna  arasındaki savaş turizmdeki umutlarımızı hayal kırıklığına uğrattı bu savaş  sektörü zor durumda bıraktı. Değerli çalışma arkadaşlarımız bizler sizlerinde yardımıyla bu zor günleri aşacağız. Son yıllarda başarı grafiğini yükselten firmamız siz değerli çalışma arkadaşlarımızla beraber bu zorlukları da aşacağız. Siz değerli çalışma arkadaşlarımıza güveniyoruz. Firma olarak 2022 de planladığımız hedefe  ulaşacağımızı düşünüyoruz. Rusya ile Ukrayna arasındaki bu savaşın bir an önce  bitmesini  ve Dünyanın bir an önce arzuladığı barış ortamına kavuşmasını temenni ediyoruz. 2022’de sizinle paylaşacağımız sürpriz projelerimiz olacak ve Başarıya ulaşmak için çalışmalarımızı  sürdüreceğiz.

Genin ilerleyen saatlerinde konuşan ve geceye katılanlara deneyimlerini aktaran satış temsilcileri  uzun yıllardır Şimtronic firmasında bir aile ortamında çalışmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Daha sonar kitaplarını imzalayan  Yunus Arıkan ve Gülsemin Konca  okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.