KARS Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 23:59

TÜRKAV ‘da görev değişimi

TÜRKAV ‘da görev değişimi
TÜRKAV ‘da görev değişimi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

TÜRKAV ‘da görev değişimi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Kars İl Başkanlığı görevini yürüten Murat Şanlı, görevini Volkan Karakaya’ya devretti.

TÜRKAV genel başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz’ın olurları ile görevine başlayan Volkan Karakaya,TÜRKAV faaliyetlerinin aralıksız süreceğini söyledi. 

TÜRKAV NEDİR?

TÜRKAV üyelerinin kültürel, mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak faaliyetlerde bulunduğu gibi Türk milletine ve ülkesine gönülden bağlı, vatan, millet sevgisi ve Allah korkusu olan kadroların yetişmesi ve dolayısıyla yönetim kadrolarında bulunması için çalışmalar yapmaktadır. Üyeler arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmakla birlikte, üyelerine çeşitli ekonomik ve sosyal yardımlarla beraber, üyelerinin mesleki bilgilerini, görgülerini, becerilerini arttırmak amacıyla çalışmalar yapar. Ayrıca kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yaparak veya yaptırarak, yapılan bu çalışmaları gerekirse raporlar halinde getirerek kamuoyunu bilgilendirir.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.