KARS Düzenleme Tarihi : 10 Eylül 2020 16:45 Haber Girişi : 10 Eylül 2020 16:45

TÜRKAV'dan Ak Parti'ye Nezaket Ziyareti

TÜRKAV'dan Ak Parti'ye Nezaket Ziyareti
TÜRKAV'dan Ak Parti'ye Nezaket Ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
TÜRKAV'dan Ak Parti'ye Nezaket Ziyareti

TÜRKAV'dan Ak Parti'ye Nezaket Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

''Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kars Şube Başkanı Murat Şanlı beraberinde Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Kars İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç Dr  M.Kemal Altunoğlu, Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Murat Akçelik ile Birlikte Ak Parti Kars İl Başkanlığını ziyaret etti.

Samimi havada gerçekleşen ziyarette Vakıf Başkanı kamu çalışanlarının sorun ve sıkıntıları hakkında İl Başkanı Çalkın'a bilgi verdi.

Ülkemizin 15 Temmuz Sürecinde yaşadığı sorun ve sıkıntılardan bahsedilen görüşmeler de milletimizin bir daha böyle bir süreç yaşanmaması hususunda temennilerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı Çalkın, Türkav yöneticilerine teşekkür etti. TÜRKAV İl Başkanı Murat Şanlı, ziyaretin anısına üzerinde Osmanlı arması motifi bulunan bir tablo hediye etti. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret yapılan ikramların ardından sona erdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.